Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox - Carti.Crestinortodox.ro

Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
25,00Lei
In stoc

Nu exista subiect de discutie mai primejdios decat Apocalipsa. Interpretarea cu totul literala si superflua a intamplarilor prezentate in Apocalipsa este, evident, pricina de tulburare sufleteasca; la fel de tulburator este si modul facil in care...

Descriere

Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox

Nu exista subiect de discutie mai primejdios decat Apocalipsa. Interpretarea cu totul literala si superflua a intamplarilor prezentate in Apocalipsa este, evident, pricina de tulburare sufleteasca; la fel de tulburator este si modul facil in care multi dintre contemporani se refera la caracterul "apocaliptic" al timpurilor noastre, fapt care starneste teama si angoasa. Declaratiile ambigue ale unora ca acestia sunt departe de a fi convingatoare. Insa daca un crestin se incumeta sa vorbeasca despre Apocalipsa, este de la sine inteles ca in aceasta, ca si in orice alta imprejurare - cuvintele sale trebuie sa fie masurate, pe cat este cu putinta de clare si in deplin acord cu invatatura universala a Bisericii. 

Cuvant inainte de Pr. Serafim Rose

Traducere din limba engleza de Felix Trusca

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9737623010
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2005
 • Numar pagini: 287
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Eliza Serban 18-04-2014
  5 din 5 stele
  Talcuire la Apocalipsa

  Apocalipsa Sfantului Ioan are este importanta nu numai din punct de vedere profetic, ci si moral. Sfantul Ioan afirma ca fericit este acela care, citind aceasta carte, se va pregati pe sine prin viata sa si faptele credintei pentru vesnicie, in­trucat trecerea in vesnicie este aproape pentru fiecare dintre noi.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor