Apocalipsa 2 - Carti.Crestinortodox.ro

Apocalipsa 2

Fii primul care adauga o recenzie!
50,00Lei
In stoc

Se poate o mai mare profanare, simonie şi ierosilie? Cu ce drept faceţi aceasta? Dar voi, capitaliştilor ierarhi, apostaţi, simoniaci, iconoclaşti, care aţi făcut să curgă sângele profeţilor, al văzătorilor şi al purtătorilor de Dumnezeu, de ce vă...

Descriere

Apocalipsa 2

"Se poate o mai mare profanare, simonie şi ierosilie? Cu ce drept faceţi aceasta? Dar voi, capitaliştilor ierarhi, apostaţi, simoniaci, iconoclaşti, care aţi făcut să curgă sângele profeţilor, al văzătorilor şi al purtătorilor de Dumnezeu, de ce vă împodobiţi cu purpura rangurilor sacerdotale, în timp ce sfinţii zac în zeghe şi în haină de batjocură şi de puşcăriaşi, între tâlhari, iar Hristos e gol pe Sfânta Cruce? Vai, cum veţi pieri cu toată podoaba voastră! Că numai cei smeriţi, în sac şi în cenuşă, vor căpăta har, în timp ce voi, încă de pe acum, aţi înnebunit de mândrie. vai vouă, dacă nu vă pocăiţişi dacă nu încetaţi prigoana! Iată deci la un loc pe toţi pe care vă arată apocalipsa şi care vă mai şi simţiţi vizaţi.
Căci Cuvântul este veşnic şi actual, aplicându-se veridic în fiecare epocă şi azi precum şi mâine. Nimeni nu-i cruţat, care nu-L urmează pe Hristos. Nu-i vorba numai de voi, ateii, ci de toţi care, ca şi voi, sunteţi materialişti şi bazaţi pe creatură şi pe idoli."

Schiarhiereu nil Dorobanţu (1920-1977)

Specificaţii

  • Editor: Floare Alba de Colt
  • ISBN: 9786068943046
  • An aparitie: 11 Septembrie 2018
  • Numar pagini: 520
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie