Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca - Carti.Crestinortodox.ro

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca

Fii primul care adauga o recenzie!
45,00Lei
In stoc

Prin aceasta „Antologie” de cuvinte duhovnicesti ale Sfintiei Sale,ingrijita de d-na Natalia Corlean si publicata la Editura Agaton din Fagaras,pare-se ca Parintele Arsenie vine inca o data inspre noi toti,„in zbor”,cu carbunele harului ceresc

Descriere

Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie. Antologie de cuvinte duhovnicesti ale Parintelui Arsenie Boca

Prin aceasta „Antologie” de cuvinte duhovnicesti ale Sfintiei Sale,ingrijita de d-na Natalia Corlean si publicata la Editura Agaton din Fagaras,pare-se ca Parintele Arsenie vine inca o data inspre noi toti,„in zbor”,cu carbunele harului ceresc si dumnezeiesc in maini,schimbandu-ne lacrimile in bucurie si dovedindu-ne ca de dincolo ne ajuta mai mult,precum ne-a si incredintat. Noi sa fim in templu,precum Isaia,adica in Ortodoxie!
Binecuvantare cititorilor,rasplata ostenitorilor si mantuire implinitorilor!
Cu arhiereasca binecuvantare,

† DANIIL
Sinaia,14 februarie 2014 Episcop-loctiitor al Daciei Felix

„Eu nu va dau neaparat canoane, matanii, rugaciuni si post, ci va indemn sa va schimbati purtarile si sa-I multumiti lui Dumnezeu pentru crucea pe care v-a dat-o. Vreau sa schimb lacrimile voastre in bucurie, caci multumind lui Dumnezeu de toate durerile si schimbându-va purtarile, va veti bucura.”
”Sa fii in lume, dar totdeauna mai presus de lume. Nu ingusta rostul vietii numai la idealuri pamântesti! Implineste-le si pe acelea, dar totdeauna fii mai presus de ele! Din cauza nestatorniciei lor, a conflictelor cu rautatea si infirmitatea lumii, trebuie sa-ti asiguri viata in Dumnezeu, care nu te minte, cum te minte mai sus pomenita lume.”

„In necazuri bucurati-va! Caci celui lamurit in caile lui Dumnezeu, tot ce i se intâmpla, spre mai multa lumina i se face, ori pricepem, ori nu pricepem aceasta. Grija noastra sa fie: de a nu strica ce ne tocmeste Dumnezeu.”(Parintele Arsenie Boca)
 

Specificaţii

  • Editor: Agaton
  • ISBN: 9789731981550
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2014
  • Numar pagini: 295
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie