Paradoxuri si ingenunchieri. Meditatii despre filosofie si credinta - Carti.Crestinortodox.ro

Paradoxuri si ingenunchieri. Meditatii despre filosofie si credinta

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
20,00Lei
In stoc

Câți dintre idolii lui Dumnezeu ai alungat din tine însuți? De câte ori a reușit rugăciunea ta să spargă oglinda în care te autocontemplai fără să știi? A izbutit strigătul tău către Dumnezeul cel adevărat să risipească imaginile false care-ți populau...

Descriere

Paradoxuri si ingenunchieri. Meditatii despre filosofie si credinta

Câți dintre idolii lui Dumnezeu ai alungat din tine însuți? De câte ori a reușit rugăciunea ta să spargă oglinda în care te autocontemplai fără să știi? A izbutit strigătul tău către Dumnezeul cel adevărat să risipească imaginile false care-ți populau mintea? Ți-ai oprit gândurile la marginea tainei, ți-ai lăsat neînțelegerea să vadă, prăbușindu-te înaintea Celui mai presus de toate reprezentările, simțirile și conceptele tale? Ai contemplat în icoană de necontemplatul, în cuvinte - de nespusul, în gânduri - de negânditul?
 

Specificaţii

 • Editor: Eikon
 • ISBN: 9786067116670
 • An aparitie: 12 Noiembrie 2017
 • Numar pagini: 114
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Linaura 02-03-2018
  5 din 5 stele
  ......;necontemplatul...

  mai mult BUN SIMT SI EDUCATIA ACESTUIA... decit cuvintele NECONTEMPLATUL NESPUSUL SI NEGINDITUL... in intelegerea NECREATULUI... cred ca aceasta carte ESTE ... plinatatea ei in explicatia INTELEGERII LUI DUMNEZEU SACRUL SI DIVINUL SFINTENIEI EXISTENTIALE SUNT ADEVARURILE CU CARE NE PUTEM APROPIA ... de noi si de tot ce EL ESTE IN NOI IN JUR SI DE ACOLO MAI DEPARTE... si cit de departe ESTE DEPARTELE... DINCOLO DE PIELEA UNIVERSULUI... acolo unde necreatia ne gindeste ne vorbeste si ne trimite informatiile despre EA SI NOI SI NOIUL DIN NOI... CEL MAI ADINC ! DE LA MARE LA MIC SI DE LA ULTRA MARE LA ULTRA MIC...! daca asta nu este stiinta fizicii impletita cu ''''armetica''' si cu chimie, ele insele si pure si in combinatii atunci CE !!!???!!!
  sa ne ajute DUMNEZEU SA NE PASTRAM IN PACE INTERIOARA SI EXTERIOARA SI PE NOI SI PE SEMENII NOSTRII...!

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor