Viata prin ochelari - Carti.Crestinortodox.ro

Viata prin ochelari

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 recenzii ale clientilor
29,00Lei
In stoc

,,Viaţa prin ochelari înfăţişează o lume inspirată din realitatea prezentă, cu oameni diferiţi, deosebindu-se prin unicitatea calităţilor sufleteşti. Îşi doresc cu ardoare să trăiască frumos, în armonie cu ei înşişi, ori laolaltă, dar şi cu toţi din...

Descriere

Viata prin ochelari

,,Viaţa prin ochelari” înfăţişează o lume inspirată din realitatea prezentă, cu oameni diferiţi, deosebindu-se prin unicitatea calităţilor sufleteşti. Îşi doresc cu ardoare să trăiască frumos, în armonie cu ei înşişi, ori laolaltă, dar şi cu toţi din jur, luptându-se vizibil cu temeri şi înfrângeri, apoi adaptându-se, din mers, la situaţii imprevizibile ce apar inevitabil. Ei caută să-şi îndrepte imperfecţiunile, acele greşeli ce îi afectează pe alţii, realizând că viaţa compromiţătoare sădeşte amărăciune, tristeţe, frustrări. Ascultând de ,,vocea inimii”, aspiri prudent spre orizonturi măreţe, bucurându-te permanent de trăiri înalte, sentimente de nestins, voioşia unor momente unice, speranţa şi optimismul predominând pe tot cuprinsul cărţii.
Emina Heidy

Specificaţii

 • Editor: Evdokimos
 • ISBN: 9786068973029
 • An aparitie: 20 Decembrie 2017
 • Numar pagini: 324
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 14.5 x 21.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 5 din 5 recenzii ale clientilor
 • Carablais Nicoleta Veronica 28-08-2018
  5 din 5 stele
  ❤ Cea mai bună carte citită până acum! ❤

  Este o carte minunată care te ține cu "sufletul la gura" de la capitol la capitol . Pur si simplu nu îți vine sa te oprești din citit. Felul in care autoarea prezintă întâmplările, te trece prin toate starile de la" agonie la extaz " .Felicitări din inimă autoarei ! Recomand cu tot dragul " Viața prin Ochelari "

 • Neagu Anda 14-06-2018
  5 din 5 stele
  “Viata prin ochelari”

  “Viata prin ochelari” este una dintre cele mai impresionante carti pe care le-am citit vreodata. Atat prin poveste de dragoste pe care o traiesc cei doi tineri, cat si prin momentele amuzante ale acestora, cartea poarta cititorul intr-o lume a visarii si a sperantei.
  Inspirata si minunata autoare, reuseste sa redea intr-o mainera aproape reala, povestea de iubire a celor doi elevi , creand astfel legaturi intre cititor si personajele cartii.
  Cred cu ardoare ca acesta carte merita citita, inteleasa si mai ales iubita.

  Neagu Anda

 • Georgiana Alina Grigore 11-06-2018
  5 din 5 stele
  O carte fantastica!

  Este una dintre cele mai frumoase lecturi pe care am avut ocazia să le citesc! Eu chiar ma regăsesc în personajul principal,iar modul ei de-a fi si de-a gândi m-au inspirat profund.

 • Cătălina Andrei 18-05-2018
  5 din 5 stele
  Pur și simplu: Minunată!

  O carte care te "prinde" de la primele pagini.Vei regăsi, printre rândurile scrise cu măiestrie, fiorii primei iubiri, bucuria de a fi, sensul prieteniei, speranța...
  Bucurați-vă de o lectură care vă va îmbogăți viața!

 • Andreea Mocanu 09-02-2018
  5 din 5 stele
  Merita citită!!!

  Superbă carte! O recomand cu incredere. Si felicitări pentru o carte scrisă atât de sensibil și realist!

Afiseaza 5 din 5 recenzii ale clientilor