Viata cuviosului parinte Justin Parvu. Volumul al II-lea: 1964-1991.Editia a doua , revizuita si adaugita - Carti.Crestinortodox.ro

Viata cuviosului parinte Justin Parvu. Volumul al II-lea: 1964-1991.Editia a doua , revizuita si adaugita

Fii primul care adauga o recenzie!
32,00Lei
In stoc

Părintele Justin Pârvu s-a născut odată cu România Mare, pe data de 10 februarie 1919, s-a format în perioada de maximă efervescență spirituală, culturală și națională dintre cele două războaie mondiale, a luptat pe front ca preot militar, a cunoscut oror

Descriere

Viata cuviosului parinte Justin Parvu. Volumul al II-lea: 1964-1991.Editia a doua , revizuita si adaugita

Părintele Justin Pârvu s-a născut odată cu România Mare, pe data de 10 februarie 1919, s-a format în perioada de maximă efervescență spirituală, culturală și națională dintre cele două războaie mondiale, a luptat pe front ca preot militar, a cunoscut ororile pușcăriilor comuniste în cei 16 ani cunoscuți după gratii sau muncă silnică, a cunoscut umilința de a fi stigmatizat ca pușcăriaș, a fost reprimit cu greu în mănăstire, dar odată reintrat, a confirmat vocația monahală de excepție.

După o lucrare duhovnicească și misionară vie la Mănăstirile Secu și Bistrița, ca un pom încărcat de roadă, după anul 1991 întemeiază Mănăstirile Petru Vodă și Paltin, foarte cunoscute în peisajul românesc și nu numai. A traversat veacul cu o tărie de granit și cu o voință de diamant, mereu neclintite, arătând neamului său că singura Cale spre izbăvire este Hristos „Calea, Adevărul și Viața” (Ioan 14, 6).

Prima ediție a acestei cărți a apărut în anul 2019, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea Părintelui Justin, și s-a epuizat. Acum, la împlinirea a șapte ani de la trecerea la cele veșnice a marelui duhovnic, vede lumina tiparului ediția a II-a revizuită și adăugită. Și această ediție se dorește a fi o pioasă evocare și o modestă contribuție la cunoașterea vieții pline de sfințenie a Cuviosului Părinte Justin Pârvu.

† TEOFAN
Mitropolitul Moldovei și Bucovinei

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786069746639
  • An aparitie: 08 Martie 2022
  • Numar pagini: 292
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie