Spre ziua cea neinserata. Viata Elisabethei Behr-Sigel (1907-2005) - Carti.Crestinortodox.ro

Spre ziua cea neinserata. Viata Elisabethei Behr-Sigel (1907-2005)

Fii primul care adauga o recenzie!
32,00Lei
In stoc

Unul dintre primii martori ai Evangheliei, pe care i-am întâlnit pe vremea când încercam să devin creştin, a fost Elisabeth Behr-Sigel. În ciuda îndelungatei nostre prietenii şi a angajamentului comun în numeroase iniţiative, nu am înţeles pe deplin...

Descriere

Spre ziua cea neinserata. Viata Elisabethei Behr-Sigel (1907-2005)

Unul dintre primii martori ai Evangheliei, pe care i-am întâlnit pe vremea când încercam să devin creştin, a fost Elisabeth Behr-Sigel. În ciuda îndelungatei nostre prietenii şi a angajamentului comun în numeroase iniţiative, nu am înţeles pe deplin amploarea destinului său decât după ce am citit cartea de faţă. Olga Lossky - descendentă a unui neam ilustru (străbunicul ei, Vladimir Lossky, la rândul lui fiul unui remarcabil filozof religios, a fost un teolog de geniu)- a evocat cu tandreţe şi umor bogăţia unui destin, în ciuda, sau poate tocmai datorită tinereţii ei. Autoarea ne oferă o biografie născută dintr-un dialog constant cu Elisabeth şi întemeiat pe scoaterea la lumină a unei întregi corespondenţe.
În această lucrare, Elisabeth Behr-Sigel apare ca o sfântă ortodoxă a timpurilor moderne, care fiind mereu pasionată de Dumnezeu a devenit capabilă să aducă mărturie încă din această viaţă despre realitatea Învierii şi a Împăraţieie Cerurilor.

 

Specificaţii

  • Editor: Renasterea
  • ISBN: 9786066071116
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2014
  • Numar pagini: 464
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie