Corespondenta inedita - Carti.Crestinortodox.ro

Corespondenta inedita

Fii primul care adauga o recenzie!
27,00Lei
In stoc

Eleganța și erudiția sa academică erau rodul unei vieți dedicate studiului, fiind, ca profesor, mitropolit și patraih, o perdonalitate cu o solidă formare universitară de tip occiental, dar folosind ca bază teologia Sfinților Părinți. Plin de...

Descriere

Corespondenta inedita

"Eleganța și erudiția sa academică erau rodul unei vieți dedicate studiului, fiind, ca profesor, mitropolit și patraih, o perdonalitate cu o solidă formare universitară de tip occiental, dar folosind ca bază teologia Sfinților Părinți."

"Plin de întristare pentru bisericile din București martirizate prin demolare sau umilite prin translare și izolare, îngrijorat de o eventuală demolare sau mutare a Reședinței și Catedralei Patriarhale de către autoritățile comuniste, dar și plin de milă pentru poporul român privat de libertate și înfometat de sărăcie, Părintele Patriah Iustin a trecut la Domnul în data de 31 iulie 1986, cu speranța unor vremuri mai bune."

"A fost un arhipăstor maiestuos și sobru ca un voievod, iar în tăcere impusă, un neînfricat luptător până la moarte, ca un stâlp neclintit în mijlocul furtunii. Mai precis, când dictatorii comuniști voiau să mute sediul Patriarhiei la Mănăstirea Văcărești din capitală, el a refuzat categoric. Era o îndrăzneală greu de tolerat din partea soților Ceaușescu."

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Specificaţii

  • Editor: Basilica
  • ISBN: 9786062904111
  • An aparitie: 13 Aprilie 2021
  • Numar pagini: 176
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie