Sfantul Teodosie, marele facator de minuni din Caucaz. Viata, minunile, acatistul - Carti.Crestinortodox.ro

Sfantul Teodosie, marele facator de minuni din Caucaz. Viata, minunile, acatistul

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
9,00Lei
In stoc

Sfantul Teodosie din Caucaz este unul din marii nevoitori si facatori de minuni ai veacului al XX‑lea. Locurile sale de nevointa au fost Sfantul Munte Athos, Constantinopolul, Ierusalimul, Rusia... S‑a intors in patria sa, dupa ani de indelunga nevointa

Descriere

Sfantul Teodosie, marele facator de minuni din Caucaz. Viata, minunile, acatistul

Sfantul Teodosie din Caucaz este unul din marii nevoitori si facatori de minuni ai veacului al XX‑lea. Locurile sale de nevointa au fost Sfantul Munte Athos, Constantinopolul, Ierusalimul, Rusia... S‑a intors in patria sa, dupa ani de indelunga nevointa, pentru a patimi impreuna cu poporul dreptcredincios. Pe langa aspra viata monahala din sihastriile Muntilor Caucaz, va cunoaste prigoana, deportarile si umilinte de negrait. Luand asupra‑si nevointa nebuniei pentru Hristos, sfantul va prevesti, prin darul inainte‑vederii sale, cu mult inainte de a incepe, cel de‑al Doilea Razboi Mondial. Savarsind multime de minuni atat in viata, cat si dupa mutarea sa la cele vesnice, va fi canonizat de Biserica Rusa in anul 1995.Cartea de fata cuprinde viata, minunile si aca­tistul acestui sfant al zilelor noastre – Sfantul ­Teodosie, facatorul de minuni din Caucaz.

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731364193
 • An aparitie: 15 Iunie 2014
 • Numar pagini: 112
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 11 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Monica Mironescu 29-06-2014
  5 din 5 stele
  Rugaciune catre Sfantul Teodosie din Caucaz

  O rugaciune catre Sfantul Teodosie din Caucaz
  O, Preacuvioase si de Dumnezeu purtatorule parinte Teodosie! Ia aminte la noi, pacatosii, care iti aducem aceasta rugaciune si roaga-te pentru noi Domnului Iisus Hristos si preacinstitei Sale Maici, Nascatoarea de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria, ca sa fim izbaviri de multimea neputintelor trupesti si sufletesti, de boala si de necazuri, si sa primim de la Domnul Dumnezeu iertare de gresalele noastre si dobandirea Duhului Celui Sfant, Domnul de Viata Facatorul, ca ajutor in razboiul cu potrivnicul si ca zalog al imparatiei Tatalui nostru Cel ceresc.

  O, parinte tainic si minunat! Intinde toiagul tau de rugaciune ca sa ne izbavesti pe noi, cu rugaciunile tale, de lupii cei intelegatori - din iadul pacatelor si al netrebniciei, al neascultarii si impotrivirii noastre; caci in fiecare zi si noapte am savarsit netrebnicii - iar tu esti mijlocitor puternic inaintea Domnului si imparatesei cerurilor.

  Te rugam dara, ca prin rugaciunile tale si pe cei adormiti ai nostri sa-i numere Domnul cu oile cele de-a dreapta Sa. Invata-ne pe noi, ca cel ce ai petrecut intru nebunia lui Hristos, parinte Teodosie, sa luam aminte si sa cunoastem Preasfanta Treime, pe Unul Dumnezeul nostru, Care Se milostiveste de noi si ne mantuieste, si pe una Preacurata Prealaudata Fecioara Maria, Stapana si Maica noastra. Si sa fie cu noi Mangaietorul, pentru rugaciunile tale, ca, izbavindu-ne de tot raul, sa ne facem partasi imparatiei Tatalui nostru cel ceresc. Lui, Facatorului si Dumnezeului nostru, Cel bun si de oameni iubitor, Caruia ne inchinam si Ii marim Preacinstitul nume - al Tatalui, si al Fiului, si al Sfantului Duh - fie slava, acum si pururea si in vecii vecilor! Amin!

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor