Retete de post. 240 de retete sanatoase si usor de preparat - Carti.Crestinortodox.ro

Retete de post. 240 de retete sanatoase si usor de preparat

Fii primul care adauga o recenzie!
18,00Lei
In stoc

În ultimii ani, interesul oamenilor pentru o alimentație cât mai sănătoasă, cu ingrediente naturale și variate, este tot mai mare. Foarte multe studii științifice în domeniul nutriției confirmă beneficiiile aduse de o dietă bogată în legume, fructe, condi

Descriere

Retete de post. 240 de retete sanatoase si usor de preparat

În ultimii ani, interesul oamenilor pentru o alimentație cât mai sănătoasă, cu ingrediente naturale și variate, este tot mai mare. Foarte multe studii științifice în domeniul nutriției confirmă beneficiiile aduse de o dietă bogată în legume, fructe, condimente și grăsimi vegetale, care nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică.

Întrucât pe piața românească sunt astăzi disponibile numeroase ingrediente necunoscute bucătăriei tradiționale cu care am fost obișnuiți, ne-am gândit să venim în întâmpinarea cititorilor alcătuind această carte în care tradiționalul și modernul să se îmbine, propunând rețete ușor de preparat, savuroase și hrănitoare. De la salate cu ingrediente proaspete și combinații ingenioase la feluri principale consistente și deserturi, veți găsi opțiuni care nu numai că hrănesc corpul, dar și descoperă plăcerea gătitului sănătos.

Să nu uităm că postul de mâncare trebuie însoțit de îndepărtarea de orice păcat, de rugăciune și milostenie.

Să nu uităm că a lua masa în familie este un moment de întâlnire în care Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cele primite și binecuvântate de El, iar printr-o mâncare gustoasă și sănătoasă ne exprimăm dragostea și afecțiunea pentru ceilalți.

Carte alcătuită de 
Elena Racoviță
Diana Vlad
Diana Guțu

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731369624
  • An aparitie: 04 Ianuarie 2024
  • Numar pagini: 206
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie