Mantuirea pacatosilor - Carti.Crestinortodox.ro

Mantuirea pacatosilor

Fii primul care adauga o recenzie!
34,00Lei
In stoc

De ai stapani toata lumea,o,omule,ca marele imparat Alexandru Machedon,si de ai avea minte si intelepciune mai multa decat Samson si Iraclie,daca ai fi bogat mai mult decat Midas si Priam si mai frumos decat Narcis,- si pe scurt,de ai covarsi pe toti oame

Descriere

Mantuirea pacatosilor

De ai stapani toata lumea,o,omule,ca marele imparat Alexandru Machedon,si de ai avea minte si intelepciune mai multa decat Samson si Iraclie,daca ai fi bogat mai mult decat Midas si Priam si mai frumos decat Narcis,- si pe scurt,de ai covarsi pe toti oamenii in trupestile daruri,iar ticalosul tau suflet se va munci,ce folos vei avea? Sau ce vei lua in cealalta lume pentru vredniciile de mai sus zise? Mai nimic. Ci gol,precum te-ai nascut din pamant,iarasi intr-insul te vei intoarce.
Daca poftesti,o omule,aur,argint si orice alta bogatie,care este foarte dorita de cei mai multi,cauta aici si vei afla,nu bogatie neasigurata si pieritoare,ci vesnica si statatoare. Daca doresti si poftesti cinste,slava si lauda,aceasta ti-arata chipul ca sa dobandesti nu cinstea cea intamplatoare si vremelnica,ci o asemenea cinste si slava,incat sa ti se supuie toate zidirile,demonii sa se teama si sa fuga,iar Ingerii sa ti se cucernicesca. De voiesti intelepciune si pricepere,aceasta te face mai intelept decat Solomon. De poftesti sanatate si frumusete de multi ani,aici te invrednicesti sa te faci nemuritor si sa stralucesti mai mult decat soarele,dupa cuvantul Domnului. Si in sfarsit,oricate bunatati poftesti,in aceasta carte vei afla mestesugul si chipul cum sa le dobandesti.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9789738926905
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2009
  • Numar pagini: 526
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie