La scaunul marturisirii - Carti.Crestinortodox.ro

La scaunul marturisirii

Fii primul care adauga o recenzie!
19,00Lei
In stoc

Mișcarea duhovnicească Rugul Aprins n-a cuprins doar preoți și călugări. Ea a avut în rândurile ei și laici de marcă, intelectuali de mare forță. Laicatul perioadei intebelice era puternic ancorat în viața Bisericii. Un asemenea om a fost profesorul...

Descriere

La scaunul marturisirii

Mișcarea duhovnicească "Rugul Aprins" n-a cuprins doar preoți și călugări. Ea a avut în rândurile ei și laici de marcă, intelectuali de mare forță. Laicatul perioadei intebelice era puternic ancorat în viața Bisericii. Un asemenea om a fost profesorul universitar Alexandru Mironescu, care, pentru angajarea lui duhovnicească, a făcut ani grei de temniță.
Un manuscris care a rămas de la el, intitulat "La scaunul mărturisirii", a ajuns în poseseia părintelui ieromonah Dr. Benedict Vesa. Pe când Părintele Benedict era doctorand la Institutul Ecumenic de la Bossey, a avut o legătură apropiată cu familia Ileana Mironescu și Dumitru Titu Sandu, care locuia la Geneva.
Ileana, la căpătâiul căreia am avut bucuria de a citi o rugăciune cu căteva zile înainte de a pleca la Domnul, prin soțul său Dumitru și copiii Ioana-Domnica și Paul, i-a lăsat manuscrisul Părintelui Benedict.
Cu mult drag tipărim acest material în editura Renașterea și suntem siguri că le va folosi multora, fiind o dovadă de credință puternică a unui om care a mărturisit pentru Hristos în vremuri grele.

Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului

Specificaţii

  • Editor: Renasterea
  • ISBN: 9786066071406
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2015
  • Numar pagini: 106
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 11.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie