Intamplari cutremuratoare. Intamplari de folos - Carti.Crestinortodox.ro

Intamplari cutremuratoare. Intamplari de folos

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

în cele din urmă şi-a ridicat privirea în înălţime, a văzut iarăşi cerul la fel cum îl văzuse şi mai înainte. L-a văzut şi pe Iisus, plin de milă pentru cele ce se întâmplau, ridicându-Se de pe tronul Său ceresc, coborând până la cei doi oameni şi oferind

Descriere

Intamplari cutremuratoare. Intamplari de folos

.. în cele din urmă şi-a ridicat privirea în înălţime, a văzut iarăşi cerul la fel cum îl văzuse şi mai înainte. L-a văzut şi pe Iisus, plin de milă pentru cele ce se întâmplau, ridicându-Se de pe tronul Său ceresc, coborând până la cei doi oameni şi oferindu-le preţioasa Lui mână în ajutor. Au alergat şi îngerii să ajute.
Atunci Iisus şi-a întins cealaltă mână şi i-a spus lui Carp:

- Loveşte-mă pe Mine, deci! Căci sunt gata să pătimesc din nou, şi de multe ori chiar, pentru mântuirea oamenilor! Şi o voi face cu bucurie, dacă prin asta ceilalţi nu vor mai păcătui. Dar ai grijă, nu cumva aşezarea ta împreună cu Dumnezeu şi cu îngerii cei buni şi de oameni iubitori să fie schimbată pe drept cu aşezarea în prăpastie, împreună cu şerpii!

Iată un exemplu înfricoşător, dragii mei, pentru cei care se mânie pe fraţii lor sub pretextul evlaviei. Căci dacă însuşi Stăpânul Hristos ameninţă cu o asemenea pedeapsă pe cei care cu dreptate se supără pentru greşelile fraţilor lor şi se mânie pe ei, cu atât mai sever vor fi pedepsiţi cei care pe nedrept şi fără judecată se mânie, îi clevetesc şi îi blestemă pe fraţii lor "pentru care Hristos S-a răstignit".

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9737952405
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2004
  • Numar pagini: 127
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie