Icoane facatoare de minuni din România - Carti.Crestinortodox.ro

Icoane facatoare de minuni din România

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
15,00Lei
Nu se afla in stoc

Icoanele făcătoare de minuni sunt adaruri dumnezeieşi ale sfinţeniei lucrătoare, pe care ortodoxia le cercetează cu credinţă şi smerenie la toate meridianele ei. Dumnezeu ne-a dăruit şi pe noi, românii, cu multe icoane făcătoare de minuni, răspândite...

Descriere

Icoane facatoare de minuni din România

Icoanele făcătoare de minuni sunt adaruri dumnezeieşi ale sfinţeniei lucrătoare, pe care ortodoxia le cercetează cu credinţă şi smerenie la toate meridianele ei.
Dumnezeu ne-a dăruit şi pe noi, românii, cu multe icoane făcătoare de minuni, răspândite pe tot cuprinsul ţării, în mânăstiri sau în biserici de mir.
Ghidul de faţă pune la îndemâna credincioşilor informaţii despre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni de pe cuprinsul ţării (pe care am căutat să le reproducem cât mai fidel), arătând pe scurt locaţia, istoricul şi lucrarea lor, mai exact la ce trebuinţă este fiecare ajutătoare în mod special (aşa cum se desprind atât din tradiţiile locale, cât şi din exeperienţele actuale de zi cu zi, despre care există tot mai multe mrturii scrise sau orale).
Aceste minunate ajutoare de Sus - mereu la îndemâna noastră şi aşteptându-ne ca pe nişte fii rătăcitori să le cercetăm cu bună nădejde - răspund celor mai diverse trebuinţe sufleteşti şi trupeşti ale celor ce-şi poartă crucea prin veac şi nu se îndoiesccă la Dumnezeu toate sunt cu putinţă şi că Maica Domnului şi Sfinţii ne sunt mijlocitori neobosiţi dinaintea Sfintei Treimi, care se preaslăveşte în toţi şi în fiecare, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Specificaţii

 • Editor: Lumea Credintei
 • ISBN: 9786068756059
 • An aparitie: 10 Martie 2016
 • Numar pagini: 152
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor
 • Marius Ciobanu 05-07-2016
  5 din 5 stele
  Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Golia

  Despre această icoană scrie Paul de Alep: „Icoana Maicii Domnului este foarte veche; este o operă de artă; în jurul ei sunt reprezentate cele 24 de icoane ale Acatistului Maicii Domnului; mâinile şi braţele Maicii Domnului sunt de aur curat...". Se spune că această icoană l-a vindecat chiar pe Ştefaniţă Lupu, fiul voievodului Vasile Lupu. Ca mulţumire, domnitorul a înălţat o biserică nouă la Golia, cea actuală. Această sfântă icoană a Maicii Domnului era renumită pentru că, la rugăciunile fierbinţi ale credincioşilor, a vindecat mulţi epileptici şi alienaţi. Din păcate, în vremea regimului comunist icoana a dispărut fără urmă.

 • Andrei Nedelcu 16-03-2016
  5 din 5 stele
  Un ghid ilustrat închinat Maicii Domului

  Un ghid ilustrat închinat Maicii Domului, neobosită şi grabnic ajutătoare a creştinilor. mult lucrătoare prin Sfintele icoanei.
  Ghidul prezintă aşezământul în care se află icoana, misiunile săvârşite, istoria acesteia (istoria icoanei).

Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor