Despre vederea lui Dumnezeu - Carti.Crestinortodox.ro

Despre vederea lui Dumnezeu

Evaluat la 4 din 5 pe baza 1 recenzie
15,00Lei
In stoc

Noi suntem contemporanii unei generatii de mari parinti, de mari duhovnici si pustnici, care, prin voia lui Dumnezeu, au ajuns sa ne transmita direct sau prin ucenici marturiile lor despre vederea nemijlocita a lui Dumnezeu, ...

Descriere

Despre vederea lui Dumnezeu

„Am auzit de la batranul Macarie, ca in afara de rugaciune mai exista si o alta stare, atunci cand rugaciunea inceteaza si mintea se cufunda intr-o alta traire. Nu am reusit niciodata acest lucru, insa nu ma indoiesc de aceasta stare pentru ca vad in mine, pe masura ce continui sa ma rog, o deschidere catre ceva dumnezeiesc pe care insa nu pot sa o descriu.” (un parinte contemporan)

Noi suntem contemporanii unei generatii de mari parinti, de mari duhovnici si pustnici, care, prin voia lui Dumnezeu, au ajuns sa ne transmita direct sau prin ucenici marturiile lor despre vederea nemijlocita a lui Dumnezeu, despre cum l-au vazut ei in chip sensibil pe Dumnezeu. Dulceata dumnezeiasca si slava lui Dumnezeu nu se lasa prinsa de toti, ci numai de unii prin simturile lor intelegatoare.

Specificaţii

 • Editor: Bizantina
 • ISBN: 9786068112374
 • An aparitie: 23 Septembrie 2016
 • Numar pagini: 128
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 12.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 4 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Constantin 11-10-2016
  4 din 5 stele
  profesor

  Interesanta carte! Dar eu, si poate toti ceilalti, il vad in fiecare zi pe Dumnezeu ! Prin cei ce ne sunt in jurul nostru, sanatosi sau bolnavi, liberi sau nu, prin Soarele care rasare sau apune, prin copacii care infloresc si apoi rodesc, prin apele care curg lin sau zgomotos, prin norii negri care aduc ploaie si apoi se risipesc....mai mult de atat ce mai vreti, Domnului ii multumesc!

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor