Cauta pacea si o urmeaza - Carti.Crestinortodox.ro

Cauta pacea si o urmeaza

Fii primul care adauga o recenzie!
10,00Lei
In stoc

Este important pentru noi să-nțelegem că drumul spre Dumnezeu și desăvârșire, ce ni se cere să-l parcurgem, e străbătut cu mult mai mare folos și repeziciune, ba chiar și ușurință, atunci când omul s-a deprins, încetul cu încetul, ca-n orice...

Descriere

Cauta pacea si o urmeaza

„Este important pentru noi să-nțelegem că drumul spre Dumnezeu și desăvârșire, ce ni se cere să-l parcurgem, e străbătut cu mult mai mare folos și repeziciune, ba chiar și ușurință, atunci când omul s-a deprins, încetul cu încetul, ca-n orice împrejurări să-și păstreze în adâncurile sinelui pacea inimii. Căci numai așa se face supus Spiritului Sfânt, iar Domnul realizează în el, prin mijlocirea harurilor Sale, mult mai multe decât ar fi putut-o face singur, prin propriile-i strădanii.”

Jacques Philippe s-a născut la 12 martie 1947, în Franța. În 1976 s-a alăturat Comunității Fericirilor. A petrecut apoi mai mulți ani în Ierusalim și Nazaret, adâncindu-se în studiul limbii ebraice și al rădăcinilor creștinismului. Din 1981 a studiat teologia și dreptul canonic la Roma, și tot acolo și-a început activitatea sa de îndrumător spiritual. În 1994 s-a întors în Franța, unde a avut diferite responsabilități. În ultimii ani s-a dedicat în principal îndrumării spirituale și predicării de reculegeri.

Specificaţii

  • Editor: Viata Crestina
  • ISBN: 9789736741302
  • An aparitie: 01 Iunie 2017
  • Numar pagini: 126
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie