Cartea despre femei - Carti.Crestinortodox.ro

Cartea despre femei

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
30,00Lei
In stoc

Ieromonahul Savatie Baștovoi este un nume singular în literatura contemporană, fiind unul din cazurile rare cînd un scriitor excelează în toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate secțiunile: poezie, proză și eseu.

Descriere

Cartea despre femei

Ieromonahul Savatie Baștovoi este un nume singular în literatura contemporană, fiind unul din cazurile rare cînd un scriitor excelează în toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate secțiunile: poezie, proză și eseu. Această trăsătură îi face pe jurnaliștii de la Le Figaro să scrie despre Baștovoi ca despre „un geniu polivalent care scrie o operă deopotrivă poetică, romanescă și dramatică”, iar Le Monde remarcă „o scriitură luminoasă și impecabil construită”.

Festivalul de poezie de la Berlin l-a inclus, în 2007, cu poezia Rusoaica, în antologia poeziei de dragoste mondiale, alături de Omar Khayyam, Shakespeare, Esenin și alte nume sonore ale literaturii universale.

Este autorul a peste 20 de cărți, vîndute într-un tiraj cumulat de peste 200.000 exemplare. Apariția în Franța a romanului Iepurii nu mor, scris la 21 de ani, adună cel mai bun dosar de presă dintre toate cărțile românești traduse în Franța în ultimii ani. Chiar în aceste zile, romanul apare în Italia.
Cartea despre femei este o bijuterie dăruită la maturitate, care se înscrie în darurile pe care copilul de cîndva le făcea mamei.
Educația artistică primită în familie și, mai tîrziu, la școlile de artă, străbate de această dată în forma cea mai directă, cartea fiind ilustrată cu acuarele ale autorului.

„Cînd ești copil nu știi să scrii, cînd ești mare nu știi să vezi”.
Savatie Baștovoi

Ilustrată cu 12 acuarele ale autorului

Specificaţii

 • Editor: Cathisma
 • ISBN:
 • An aparitie: 27 Octombrie 2015
 • Numar pagini: 112
 • Tip carte: Cartonată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 12 x 16 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor
 • Ilina Ana Maria 09-12-2015
  5 din 5 stele
  Un om de o mare valoare!!!

  Superb autor, mare om ,mare caracter!!!! Mi-ar plăcea tare mult să treacă pe la Constanta intr-o conferință iar cartea pentru femei este cireasa de pe tort!!!

 • Mihaela 05-11-2015
  5 din 5 stele
  Multumire

  Multumesc autorului pentru ca ne-a daruit furmoasa creatie si pentru ca ales cele mai frumoase si deosebite cuvinte pe intelesul tuturor si multumesc edituri pentu ca a facut posibila aparitia acestei comori ppentru noi care aveam atita nevoie de ea.

Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor