Vorbele pot rani. Cum sa nu gresim prin cuvant - Carti.Crestinortodox.ro

Vorbele pot rani. Cum sa nu gresim prin cuvant

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Nu se afla in stoc

Cartea de fata se doreste a fi un mic ghid care ne poarta pasii pe calea spre o mai adanca intelegere a insemnatatii cuvantului in viata noastra. Problemele infranarii limbii, calomniei, judecarii si osandirii aproapelui, minciunii, blestemelor, cuvinte..

Descriere

Vorbele pot rani. Cum sa nu gresim prin cuvant

A sti cand sa vorbesti si cand sa taci este o arta. A putea rosti orice cuvant cu responsabilitate pentru adevarul sau si pentru efectele pe care le poate avea in sufletul interlocutorului tau este rodul unui studiu si al unei asceze interioare, al unei priceperi dobandite.

Cartea de fata se doreste a fi un mic ghid care ne poarta pasii pe calea spre o mai adanca intelegere a insemnatatii cuvantului in viata noastra. Problemele infranarii limbii, calomniei, judecarii si osandirii aproapelui, minciunii, blestemelor, cuvintelor jignitoare sunt cateva jaloane pe acest parcurs spre controlul asupra acestui aspect extrem de important al vietii noastre care este comunicarea verbala. Nu intamplator, discursul autorului este presarat cu citate din Biblie, dar si cu exemple din Pateric si din Sfintii Parinti - surse ale celei mai profunde cunoasteri a sufletului omenesc. Iata asadar o carte mica, dar cu mult talc, care in putinele sale pagini cuprinde reflectii si informatii care va vor ajuta sa va schimbati radical in bine viata.

Traducere din limba greaca de pr. Serban Tica

Specificaţii

 • Editor: De Suflet
 • ISBN: 9786069294338
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
 • Numar pagini: 120
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 11 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • CrestinOrtodox 13-02-2015
  5 din 5 stele
  Prolog la cartea Vorbele pot rani

  Dacă am fi ştiut ce mare pagubă sufletească ne poate aduce limba, am fi preferat să rămânem muţi!... Să putem auzi, dar să nu putem vorbi. Dar limba, nimeni dintre oameni nu poate s-o domolească! Ea este un rău fără astâmpăr; ea este plină de venin aducător de moarte, ne spune Sfântul Apostol Iacov, ruda Domnului (Iac. 3, 8). Oare conştientizăm noi acest lucru?

  De-ar ajuta această cărticică încât să ne putem stăpâni limba şi să punem gurii noastre pază şi peste buze pecete de înţelepciune (Inţ. Sir. 22, 30), spre mântuirea sufletelor noastre!

  La bună citire!

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor