Unui fiu duhovnicesc necunoscut - Carti.Crestinortodox.ro

Unui fiu duhovnicesc necunoscut

Fii primul care adauga o recenzie!
19,00Lei
In stoc

Volumul de față a fost constituit din povețele duhovnicești extrase din corespondența bogată și din predicile remarcabile ale Arhimandritului Ioan. Scopul principal al Părintelui Ioan a fost acela de a oferi hrană duhovnicească credincioșilor, de a-i...

Descriere

Unui fiu duhovnicesc necunoscut

Volumul de față a fost constituit din povețele duhovnicești extrase din corespondența bogată și din predicile remarcabile ale Arhimandritului Ioan. Scopul principal al Părintelui Ioan a fost acela de a oferi hrană duhovnicească credincioșilor, de a-i întoarce pe cei rătăciți în brațele lui Dumnezeu, descoperindu-le voința Lui. „Doar în Biserică și prin Dumnezeu” vedea Părintele Krestiankin renașterea fiecărui om în parte, a țării și a lumii întregi.

Pentru a înțelege importanța operelor scrise ale Părintelui, este suficient să consultăm un fragment din scrisoarea Sanctității Sale Alexie al II-lea, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, al cărui conținut ilustrează părerea despre cartea Întâlnirea cu Starețul*: „Vă mulțumesc pentru poziția permanent fermă în vederea susținerii ierarhiei Bisericii în fața provocărilor legate de frica eshatologică [...] și a altor pericole false. Mi-a plăcut foarte mult afirmația dumneavoastră despre internet: «totul depinde de om, deoarece omul însuși poate alege ceea ce este bun, util și veșnic sau poate folosi ceea ce dăunează sufletului: păcatul, răul». Să vă ocrotească, dragă Părinte, milostivirea și ajutorul lui Dumnezeu în toate zilele și în toți anii vieții sfinției voastre, spre bucuria celor care vă iubesc”.
 

Tradus de Denis Chiriac

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786066665308
  • An aparitie: 20 Iulie 2016
  • Numar pagini: 212
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie