Tu, copilul tau si scoala - Carti.Crestinortodox.ro

Tu, copilul tau si scoala

Fii primul care adauga o recenzie!
49,00Lei
In stoc

În toată lumea, părinții sunt foarte preocupați de educația copiilor, mai ales acum, când educația a devenit un câmp minat al politicii și al controverselor. Unul dintre cei mai influenți pedagogi din lume, Robinson a purtat nenumărate conversații...

Descriere

Tu, copilul tau si scoala

În toată lumea, părinții sunt foarte preocupați de educația copiilor, mai ales acum, când educația a devenit un câmp minat al politicii și al controverselor.

Unul dintre cei mai influenți pedagogi din lume, Robinson a purtat nenumărate conversații cu părinții despre dilemele cu care se confruntă aceștia.

Demontând multe mituri și abordând opțiuni și controverse cruciale în privința școlarizării, Tu, copilul tău și școala este o carte esențială pentru părinții care vor să învețe despre tipul de educație de care copiii lor au cu adevărat nevoie și despre ce pot face ei pentru a se asigura că o primesc.

Dacă îți faci griji despre ce se va întâmpla cu copiii tăi în școală, Sir Ken Robinson este aici să te ajute. Acesta este un ghid realist și cât se poate de practic pentru a evita stilul parental de tip elicopter, jucând în același timp un rol activ în educația copiilor tăi – și, în ultimă instanță, în ceea ce privește fericirea și succesul lor.

Adam Grant, autorul cărților Originalii și A da și a lua
La ce ar trebui să te uiți ca părinte când vine vorba despre educația copiilor tăi? Cum poți spune dacă școala în care învață este potrivită pentru ei și ce poți face dacă nu este așa?

Mulți părinți sunt îngrijorați de stresul testelor și temelor, de reducerile programelor, de creșterea numărului medicamentelor „de studiu”, de riscurile de agresiune socială la şcoală și în mediul online, de costurile facultăţilor.

În această carte nouă și importantă, Robinson oferă principii clare și sfaturi practice despre felul în care să-ți susții copilul de la grădiniță până în clasa a XII-a, în cadrul sistemului educațional sau în afara lui.

Apariția ediției în limba română a cărții semnate de Sir Ken Robinson împreună cu Lou Aronica este susținută de Erste Asset Management.

Tradus de Louis Ulrich

Specificaţii

  • Editor: Publica
  • ISBN: 9786067222944
  • An aparitie: 28 Septembrie 2018
  • Numar pagini: 328
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie