Talcuirea Crezului. Credinta poporului lui Dumnezeu - Carti.Crestinortodox.ro

Talcuirea Crezului. Credinta poporului lui Dumnezeu

Fii primul care adauga o recenzie!
14,00Lei
In stoc

"Crezul" sau "Simbolul credintei" este cea mai concisa si mai exacta expresie a temeiurilor credintei noastre ortodoxe. Il rostim la fiecare oficiere a Sfintei Liturghii. Il citim impreuna cu rugaciunile noastre personale.

Descriere

Talcuirea Crezului. Credinta poporului lui Dumnezeu

Crezul reprezintă credința dreptcredincioșilor și a celor prevăzători, însă celor ce au fost amă­giți de gândirea lumească și celor ce au fost îmbătați de aromele acestei lumi le este greu să accepte și să păstreze această credință.

Adevărații credincioși cred în cuvântul Domnului și așteaptă cu trezvie împlinirea lui. El reprezintă credința voastră, o, purtătorilor de Hristos, credința strămoșilor voștri dreptcre­­dincioși. Fie aceasta și credința copiilor voștri, din generație în generație, până la capătul călătoriei! Aceasta este credința ortodoxă mântuitoare, care nu a fost ­niciodată ruși­nată. Cu adevărat, aceasta este credința poporului ales, a celor ce poartă icoana lui Dumnezeu în ei înşişi. La Judecata lui Hristos, în Marea Zi, ei nu se vor întrista, ci vor primi viață și vor fi numiți "binecuvântați”.

Traducere din limba engleza de Diana Potlog

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731361703
  • Numar pagini: 152
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 11 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie