Sucuri din legume si fructe - Carti.Crestinortodox.ro

Sucuri din legume si fructe

Fii primul care adauga o recenzie!
23,00Lei
In stoc

Deficitele de minerale, săruri şi vitamine pot cauza multe simptome ale bolilor. Sucurile de legume sunt prezentate pe categorii, iar elementele pe care le conţin sunt explicate detaliat. Un ghid al combinaţiilor îţi prezintă sugestii pentru tratarea ...

Descriere

Sucuri din legume si fructe

Deficitele de minerale, săruri şi vitamine pot cauza multe simptome ale bolilor. Sucurile de legume sunt prezentate pe categorii, iar elementele pe care le conţin sunt explicate detaliat. Un ghid al combinaţiilor îţi prezintă sugestii pentru tratarea eficientă a diferitelor boli cu ajutorul sucurilor din legume şi fructe proaspete!

O modalitate excelentă de asimilare a principiilor nutritive esenţiale din legume într−un mod extrem de gustos şi de plăcut, sucurile din legume sunt foarte uşor de făcut, sărace în zaharuri, iar majoritatea conţin doar jumătate din caloriile pe care le conţin sucurile din fructe. În plus, sucurile din legume au un efect energizant, ne purifică, ne ajută să ne detoxifiem, întărindu−ne imunitatea şi ajutând la dinamizarea unui tract digestiv prea lent. Introdu−le în dieta ta şi curând vei vedea beneficiile. Vei arăta mai bine, te vei simţi mai bine şi mai plin de vitalitate întreaga zi!

Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: Fresh Vegetable and Fruit Juices: What`s Missing in Your Body?

Specificaţii

  • Editor: Adevar Divin
  • ISBN: 9786067414004
  • An aparitie: 01 Mai 2016
  • Numar pagini: 172
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie