Sublimul suferintei - Carti.Crestinortodox.ro

Sublimul suferintei

Fii primul care adauga o recenzie!
49,90Lei
In stoc

Sincer, nu ştiu dacă cineva poate să înţeleagă zbuciumul şi frământarea acelui copil sănătos, care n-a luat în viaţa lui o injecţie măcar, n-a ştiut de doctori sau de spitale... să se trezească dintr-o dată internat într-un spital, departe de satul...

Descriere

Sublimul suferintei

Sincer, nu ştiu dacă cineva poate să înţeleagă zbuciumul şi frământarea acelui copil sănătos, care n-a luat în viaţa lui o injecţie măcar, n-a ştiut de doctori sau de spitale... să se trezească dintr-o dată internat într-un spital, departe de satul lui, de prietenii lui şi departe de toţi cei dragi.
... sufeream de POLIARTRITA REUMATOIDĂ, UN FEL DE REUMATISM CARE ÎŢI ATACĂ ÎNCHEIETURILE, DISTRUGÂND LICHIDUL DINTRE ELE.

N-am ştiut până să-l cunosc pe Gheorghe Petreuş din Botiza Maramureşului că suferinţa poate fi sublimă. Cum durerea te înţelepţeşte întru cele ale Domnului şi cum deznădejdea îţi poate dezlega taina frumuseţii Creaţiei Lui. Cum tot ce mişcă în jurul tău poate fi văzut altfel, prin interior, în detaliu, ca într-o disecţie în profunzimea mişcării înseşi. Toate acestea mi s-au făcut înţelese, mi s-au făcut văzute într-o seară de iarnă nehotărâtă, când l-am vizitat pe Gheorghe Petreuş, omul care de 32 de ani nu se mai poate mişca, dar care a scris o carte la calculator şi a vindecat, ca un părinte, sufletele multor deznădăjduiţi.

Un inreviu in Ziarul Lumina

Specificaţii

  • Editor: Grinta
  • ISBN: 9789731261652
  • An aparitie: 20 Noiembrie 2017
  • Numar pagini: 156
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie