CoronaJURNAL, ganduri din izolare - Carti.Crestinortodox.ro

CoronaJURNAL, ganduri din izolare

Fii primul care adauga o recenzie!
40,00Lei
In stoc

coronaJURNAL. gânduri din izolare este un volum care s-a născut din dorința mea și a celorlalți coautori de a reține (la cald) cât mai multe gânduri din această experiență pe care nu a mai trăit-o nimeni. Angoase, spaime, dezamăgiri, semne de...

Descriere

CoronaJURNAL, ganduri din izolare

”coronaJURNAL. gânduri din izolare” este un volum care s-a născut din dorința mea și a celorlalți coautori de a reține (la cald) cât mai multe gânduri din această experiență pe care nu a mai trăit-o nimeni. Angoase, spaime, dezamăgiri, semne de întrebare, dar și speranțe în legătură cu viitorul nostru și al lumii. Sau, cum este cazul lui Bogdan Aron, confesiuni din zilele când a intrat, fără să vrea, în pielea ”pacientului nr. 24”.
Volumul pe care vi-l propunem este un mănunchi de mărturii polifonice, nefiltrare, venite din partea unor oameni foarte diverși. Fotografii în timp real ale unui seism epidemiologic aflat plină derulare. Nimeni nu știe când și cum se va termina.
La un moment dat vom depăși această pandemie. Atunci vom reciti ceea ce am consemnat în acest jurnal de izolare și vom găsi suficiente idei pentru a face ca experiența COVID-19 să nu mai fie posibilă.
Petre Crăciun
 

Specificaţii

  • Editor: Zorio
  • ISBN: 9786068759395
  • An aparitie: 22 Februarie 2020
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15 x 25 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie