Sfintii Parinti despre slava desarta - Carti.Crestinortodox.ro

Sfintii Parinti despre slava desarta

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
9,00Lei
In stoc

Cartea reprezintă o culegere de învăţături şi poveţe privitoare la slava deşartă.Ele vor fi, fără îndoială, de cel mai mare folos creştinilor ce vor să se ferească de uriaşele daune pe care le provoacă această patimă.

Descriere

Sfintii Parinti despre slava desarta

Slava deşartă este una dintre patimile cele mai răspândite, şi lupta împotriva ei e, precum se ştie, extrem de grea. Trecând, foarte adesea, neobservată de cel în care s‑a strecurat, este dificil de recunoscut şi de combătut, şi poate să ne lipsească foarte uşor de toate roadele nevoinţelor şi faptelor noastre bune. În faţa ei, singura apărare este respectarea regulilor de viaţă lăuntrică pe care, din insuflarea dumnezeiască şi din uriaşa experienţă pe care au dobândit‑o luptând cu patimile, ni le‑au lăsat Sfinţii Părinţi şi Învăţători ai Bisericii
Cartea de faţă reprezintă o culegere de învăţături şi poveţe privitoare la slava deşartă, scoase din scrierile câtorva dintre cei mai reprezentativi Pă­rinţi vechi şi noi. Ele vor fi, fără îndoială, de cel mai mare folos creştinilor ce vor să se ferească de uriaşele daune pe care le provoacă această patimă.

Specificaţii

 • Editor: De Suflet
 • ISBN: 9786068633060
 • An aparitie: 10 Februarie 2015
 • Numar pagini: 144
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 11 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • CrestinOrtodox 12-02-2015
  5 din 5 stele
  Slava desarta

  Slava deşartă este una dintre patimile cele mai răspândite, şi lupta împotriva ei e, precum se ştie, extrem de grea. Trecând, foarte adesea, neobservată de cel în care s-a strecurat, este dificil de recunoscut şi dificil de combătut, şi poate să ne lipsească foarte uşor de toate roadele nevoinţelor şi faptelor noastre bune. In faţa ei, singura apărare este respectarea regulilor de viaţă lăuntrică pe care, din insuflarea dumnezeiască şi din uriaşa experienţă pe care au dobândit-o luptând cu patimile, ni le-au lăsat Sfinţii Părinţi şi învăţători ai Bisericii.

  Cartea de faţă reprezintă o culegere de învăţături şi poveţe privitoare la slava deşartă, scoase din scrierile câtorva dintre cei mai reprezentativi Părinţi vechi şi noi. Ele vor fi, fără îndoială, de cel mai mare folos creştinilor ce vor să se ferească de uriaşele daune pe care le aduce această patimă.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor