Sfantul Serafim din Sofia, ocrotitorul elevilor si al studentilor - Carti.Crestinortodox.ro

Sfantul Serafim din Sofia, ocrotitorul elevilor si al studentilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
25,00Lei
In stoc

Sfantul Serafim Sobolev este unul dintre cei mai mari sfinti facatori de minuni ai secolului XX. El a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa in anul 2016. In Romania, insa, acest mare aparator al predaniilor Sfintilor Parinti este foarte putin...

Descriere

Sfantul Serafim din Sofia, ocrotitorul elevilor si al studentilor

Sfantul Serafim Sobolev este unul dintre cei mai mari sfinti facatori de minuni ai secolului XX. El a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa in anul 2016. In Romania, insa, acest mare aparator al predaniilor Sfintilor Parinti este foarte putin cunoscut.
El s-a aratat facator de minuni inca din timpul vieti sale, dar, dupa trecerea sa la Domnul, numarul minunilor sale s-a inmultit. Sfantul a stralucit in mod special prin ajutorul dat la examene elevilor si studentilor, pe care i-a ajutat asa cum fusese si el ajutat la randul sau in tineretea sa.

Un alt mare dar pe care il are Sfantul Serafim Sobolev este de a-i aduce pe cei inselati la Biserica lui Hristos. Puteti citi in aceasta carte marturii despre oameni care, desi erau prinsi in mrejele ratacirii, in tot felul de grupari si de secte, cu ajutorul sau au venit la dreapta credinta...

Specificaţii

 • Editor: Areopag
 • ISBN:
 • An aparitie: 23 Mai 2020
 • Numar pagini: 288
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Serafim Maria 24-10-2020
  5 din 5 stele
  Sfântul Serafim din Sofia

  Această carte nu ar trebui să lipsească din nici o casă, dar mai ales din școli! Sunt informații foarte prețioase în carte, merită citită și fiecare să o achiziționeze de fiecare familie creștină pentru a o folosi cât mai mult.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor