Sfantul Efrem cel Nou Ajutatorul celor aflati in cautarea unui serviciu sau a unei locuinte - Carti.Crestinortodox.ro

Sfantul Efrem cel Nou Ajutatorul celor aflati in cautarea unui serviciu sau a unei locuinte

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
7,00Lei
In stoc

Încă din vremea viețuirii sale pământești, puterea rugăciunilor Sfântului Efrem a ajuns până la noi, cei de azi, dar și până la strămoșii Adam și Eva, precum și la cel din urmă om care se va naște pe pământ. Astfel de lucruri sunt proprii rugăciunii...

Descriere

Sfantul Efrem cel Nou Ajutatorul celor aflati in cautarea unui serviciu sau a unei locuinte

Încă din vremea viețuirii sale pământești, puterea rugăciunilor Sfântului Efrem a ajuns până la noi, cei de azi, dar și până la strămoșii Adam și Eva, precum și la cel din urmă om care se va naște pe pământ. Astfel de lucruri sunt proprii rugăciunii adevărate, care se săvârșește în Duh și în Adevăr. Azi, Sfântul Efrem s-a făcut contemporan cu noi prin rugăciune și, nemaifiind mărginit de îngrădirile viețuirii în trup, multora le dăruiește credință, prin lucrările sale minunate, deschizându-le ochii pentru acea lume care nu mai este supusă timpului, Împărăția cea veșnică a Preasfintei Treimi. Acum, sălașul său este în lumina dumnezeiască, iar aceasta nu poate fi mărginită de timp, astfel încât Sfântul Efrem este prezent de îndată oriunde este chemat, pentru că lumea văzută „gravitează” în jurul Veșniciei, aceasta din urmă pătrunzând-o cu totul și susținând-o în ființă. Și iată, chipul și lucrările Sfântului Efrem ne mângâie pe toți cu razele cele veșnice ale bunătății, blândeții, mărinimiei, păcii și frumuseții. Setea sa de a ne milui este izvorâtă din însetarea Mântuitorului Hristos de a mântui neamul omenesc. De aceea, el ajută cu grăbire tuturor, împlinind o mare felurime de cereri și trebuințe, spre a ne sluji tuturor, după cum și Sfântul Apostol Pavel mărturisește: „tuturor toate m-am făcut, ca, în orice chip, să mântuiesc pe unii” (Corinteni 9, 22).

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731364636
 • An aparitie: 01 Mai 2016
 • Numar pagini: 112
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 11 x 16 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Haini Ildi 28-05-2016
  5 din 5 stele
  Sf.Efrem Cel Nou

  Sf.Efrem Cel Nou este prezent intotdeauna in viata noastra oridecate ori il chemam si ne indeplineste orice dorinta a noastra. Cu credinta in suflet si multa rugaciune ne asculta Dumnezeu Cel Milostiv. Sa ne ajute Dumnezeu .....pe toata lumea. Hristos a Inviat !

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor