Rugaciunea. Comunicarea tainica cu Dumnezeu si alte texte folositoare de suflet - Carti.Crestinortodox.ro

Rugaciunea. Comunicarea tainica cu Dumnezeu si alte texte folositoare de suflet

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Cuvantul despre rugaciune nu inceteaza niciodata. Intotdeauna se poate spune ceva in plus sau ceva din vechime,ceva ce a fost uitat si care sa impresioneze din nou,printr‑o forma adaptata zilelor noastre. Exista multi frati in Hristos care inseteaza dupa

Descriere

Rugaciunea. Comunicarea tainica cu Dumnezeu si alte texte folositoare de suflet

Cuvantul despre rugaciune nu inceteaza niciodata. Intotdeauna se poate spune ceva in plus sau ceva din vechime,ceva ce a fost uitat si care sa impresioneze din nou,printr‑o forma adaptata zilelor noastre. Exista multi frati in Hristos care inseteaza dupa rugaciune,insa ii impiedica grijile de zi cu zi si atmosfera cotidiana deprimanta. Ei isi pastreaza dorul de rugaciune,pentru ca au credinta ca numai in Hristos vor gasi ceea ce poate sa le adape sufletul. Cred ca primul text al acestui volum – care a dat si numele cartii – va ajuta aceasta categorie de frati intru credinta si ii va indemna la mai multa rugaciune. Chiar daca numai cu un minut mai mult se vor ruga,folosul va fi mare. Celelalte texte ale cartii au ca scop formarea duhovniceasca a fratilor in Hristos. Ele dau un imbold pentru o lupta duhovniceasca mai puternica impotriva pacatului si atrag atentia asupra unor greseli si inselari care apar adesea pe calea spre Hristos a oamenilor bine intentionati. Nu cred ca ofer o hrana duhovniceasca iesita din comun prin aceasta carte. Am mai spus acest lucru de multe ori. Insa nu incetez stradania de a ajuta,pentru ca exista destui frati si surori intru Hristos care imi dau telefon si imi multumesc pentru ca au citit vreo carte de‑a mea si s‑au folosit duhovniceste,au gasit ceea ce doreau sau ceea ce aveau nevoie,fara sa fi stiut inainte ce anume le este de folos.
Prezb. Dionisie Tatsis
Rugaciunea este o arma puternica impotriva diversilor vrajmasi si a multelor ispite ale omului. Cel ce se roaga primeste ajutor de sus si sprijin din partea lui Dumnezeu. Prin rugaciune cel neputincios devine puternic. In lupta duhovniceasca victoria ii apartine. Rugaciunea este o mare masura de siguranta. Ea risipeste teama in fata pericolului si frica fata de problemele vietii. Cel ce se roaga se afla intr‑un port sigur,departe de amenintarea valurilor. Rugaciunea este un izvor de nenumarate bunatati,pe care nimeni nu ni le mai poate lua. Ea este si mijloc de curatire a sufletului. Rugaciunea il elibereaza de om de lanturile grele ale pacatului.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9786065501690
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2014
  • Numar pagini: 184
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie