Rolul Bisericii: Vindecarea sufletului - Carti.Crestinortodox.ro

Rolul Bisericii: Vindecarea sufletului

Fii primul care adauga o recenzie!
5,00Lei
In stoc

Un om sănătos este capital pentru societate. Iar dacă unul devine doi, devine zece, devine o sută, iată o societate sănătoasă. Astfel devin societăţile sănătoase, nu prin schimbarea sistemelor, nu prin instaurarea comunismului, socialismului sau...

Descriere

Rolul Bisericii: Vindecarea sufletului

Un om sănătos este „capital” pentru societate. Iar dacă unul devine doi, devine zece, devine o sută, iată o societate sănătoasă. Astfel devin societăţile sănătoase, nu prin schimbarea sistemelor, nu prin instaurarea comunismului, socialismului sau liberalismului. Nu se schimbă aşa oamenii şi nici societăţile pe care le alcătuiesc aceştia.
Pentru ca societatea să se schimbe, trebuie să se schimbe fiecare om. Şi tocmai asta face Ortodoxia. Doar Ortodoxia o poate face. Doar Biserica Οrtodoxă (prin metoda ei terapeutică – isihasmul) poate să-l vindece pe fiecare om, mintea şi întreaga lui fiinţă psihosomatică.
Atunci când spunem isihasm, să nu ne gândim doar la asceţi, la pustnicii care se nevoiesc şi se liniştesc în pustie. Isihasmul este metoda terapeutică a Ortodoxiei. Toţi trebuie să practicăm isihasmul. Este un întreg „pachet”, am putea spune, de acţiuni psihoterapeutice. Sunt toate cele recomandate de Biserica noastră ca mijloace şi metode terapeutice: asceză, rugăciune neîncetată, pocăinţă, viaţă liturgică.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9786065502482
  • An aparitie: 01 Septembrie 2016
  • Numar pagini: 112
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie