×
Embrionul si sufletul lui la Sfintii Parinti - Carti.Crestinortodox.ro
Evaluat la 3 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
1
 • Margareta Nitu 22-07-2014
  5 din 5 stele
  O carte carte explorează percepția sufletului

  "Embrionul si sufletul lui la Sfintii Parinti" este o carte carte explorează percepția sufletului între două mari curente care împărtășesc sursele grecești pentru presocratici: susținătorii unui suflet epic căzute din cer, atașate la un organism și care doresc să-și recapete lume, spirite pure, și ireductibil suflete non-separabile care cred nu ne putem gândi a sufletului în afara trupului.

  Studiul este realizat în diferite filozofii corpus și medici, texte biblice și tradiție rabinică, păgân și creștin gnosticismul, Părinții Bisericii și creștini marginale. A treia Planurile de partid din corpus, reuniunea a embrionului și sufletul ei, ea se numește animație a embrionului în care nu sufletul? Când va unește corpul in devenire? Să adopte un limbaj mai modern: embrionul este o plantă, un animal sau o mână de om.

  Sondajul a fost finalizat la sfârșitul secolului al cincilea. Totul este în loc. Câteva deschideri la întrebările vieții și secole a șaptea arată că acesta este pe aceste temelii antice vor fi construite de reflecție medievală (bizantină și de Vest), cu implicațiile sale juridice și etice. Chiar și astăzi, multe probleme din jurul embrionului se alăture interogări ale grecilor antici, și, uneori, răspunsurile lor.