Realimentare - Carti.Crestinortodox.ro

Realimentare

Fii primul care adauga o recenzie!
54,00Lei
In stoc

Realimentare este cartea pe care noi, femeile, am așteptat-o pentru a o putea oferi bărbaților din viața noastră. Cu aceste informații bărbații pot recâștiga vigoarea și sănătatea pe care le aveau odată. - Christiane Northrup, co-autoare a volumului...

Descriere

Realimentare

„Realimentare este cartea pe care noi, femeile, am așteptat-o pentru a o putea oferi bărbaților din viața noastră. Cu aceste informații bărbații pot recâștiga vigoarea și sănătatea pe care le aveau odată.” - Christiane Northrup, co-autoare a volumului Reperul normalității

„Un ghid practic pentru bărbați… cu o mulțime de rețete pentru sănătate.” - Eric J. Topol, cardiolog, Scripps Clinic


Dr. John La Puma le arată bărbaților cum pot opri transformarea testosteronului în estrogen și cum pot scăpa de kilogramele în plus fără diete. Pacienții care au urmat planul său au ajuns la rezultate remarcabile:

- 57% și-au îmbunătățit funcția erectilă

- 62% au scăzut în greutate 5 kilograme sau mai mult

- 67% și-au îmbunătățit nivelul de energie

- 75% și-au dezvoltat masa musculară

- 75% au constatat o îmbunătățire a calității somnului


Fără contorizarea caloriilor sau înfometare. Stop dietelor! Start realimentării!


Dr. John La Puma este specialist în medicină internă, co-fondator al popularei serii video ChefMD și expert nutriționist pentru Turner Wellness Network. Este primul medic care a predat arta gătitului și nutriției într-o școală medicală în SUA. A fost numit „Arma secretă” de către Wall Street Journal.


„Lasă-l pe dr. John La Puma să fie medicul tău personal. Cu ajutorul programului pe care l-a creat, acesta te va ajuta să stăpânești câteva exerciții simple prin care vei arde caloriile în cel mai scurt timp.”

- Jillian Michaels, autor al bestsellerului Slim for Life

„Am fost sceptic, dar disperat atunci când am cumpărat această carte. Eram la limita obezității, iar analizele îmi arătau că sunt pe cale să devin diabetic. După 24 de zile în care am urmat programul am pierdut în greutate 6 kilograme, iar nivelul de glucoză din sânge a început să scadă. Dacă, la fel ca mine, ești un bărbat de vârstă mijlocie și ai probleme de sănătate, programul doctorului La Puma îți va schimba viața.”

- Mark Dispenza

Specificaţii

  • Editor: Act si Politon
  • ISBN: 9786069132784
  • An aparitie: 15 Martie 2018
  • Numar pagini: 336
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie