Prevenirea bolilor cardiovasculare si stiluri de viata sanatoasa - Carti.Crestinortodox.ro

Prevenirea bolilor cardiovasculare si stiluri de viata sanatoasa

Fii primul care adauga o recenzie!
19,00Lei
In stoc

În preocupările pentru păstrarea sănătăţii, un loc principal îl ocupă inima, acest izvor permanent de viaţă, a cărei activitate neîntreruptă aigură circulaţia sângelui spre toate ţesuturile organismului, aprovizionând fiecare celulă vie cu oxigenul ...

Descriere

Prevenirea bolilor cardiovasculare si stiluri de viata sanatoasa

În preocupările pentru păstrarea sănătăţii, un loc principal îl ocupă inima, acest izvor permanent de viaţă, a cărei activitate neîntreruptă aigură circulaţia sângelui spre toate ţesuturile organismului, aprovizionând fiecare celulă vie cu oxigenul şi materiile nutritive absolut necesare.

Scopul acestei lucrări este de a detalia procesele funcţionale şi fizio-patologice ale aparatului cardiovascular care au loc într-un organism sănătos şi, cu precădere, în cazul unor suferinţe. Pentru fiecare suferinţă, informaţiile prezentate detaliază cauzele declanşării bolii, simptomele caracteristice cu evoluţiile posibile, tratamente alopate şi naturiste, regimul alimentar adecvat şi regimul optim de viaţă, inclusiv tratamentele balneoclimaterice. Cunoscând aceste detalii şi acţionând corespunzător, fiecare persoană va avea posibilitatea de vindecare. Persoanele interesate vor găsi în lucrarea de faţă elemente orientative, care îi vor ajuta să aibă un comportament adecvat în viaţă pentru a evita instalarea unor afecţiuni cardiace grave. Se insistă pe necesitatea măsurilor profilactice, de prevenire a apariţiei bolilor, ţinând seama că greşelile din anii tinereţii: tabagismul, alcoolismul, obezitatea, viaţa dezorganizată vor influenţa, în perioada ulterioară, starea de sănătate şi chiar speranţa de viaţă.

Prezentarea concomitentă a mijloacelor de tratamente alopate şi a celor naturiste este rezultatul convingerii autorului că fitoterapia rămâne o modalitate eficientă de vindecare, bazată pe experienţa multimilenară a popoarelor. Folosirea medicamentelor preparate din plante s-a dovedit a fi acceptată de organism, intrând în intimitatea proceselor metabolice, fără reacţii adverse.

Pledoaria pentru orientarea spre alimentaţia vegetariană în prevenirea şi combaterea multor afecţiuni, inclusiv cele cardiovasculare, este bazată pe numeroase cercetări, de grup sau individuale, care demonstrează că menţinerea forţei fizice şi a capacităţii de muncă se poate realiza fără consumul tradiţional de carne, grăsimi animale şi brânzeturi grase.

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786066665247
  • An aparitie: 25 Aprilie 2016
  • Numar pagini: 240
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie