Parinti si copii Vol.2 - Carti.Crestinortodox.ro

Parinti si copii Vol.2

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
23,00Lei
In stoc

Educatia copiilor este un capitol extrem de important din viata celor mai multi dintre noi, adesea, pe cat de important pe atat de ignorant. Parintii vor afla ca educatia copiilor lor incepe cu propria lor educatie.

Descriere

Parinti si copii Vol.2

Cititorul care a mai avut contact cu scrierile parintelui Kraiopoulos, in special cu primul volum din Parinti si copii, va regasi si de aceasta data acelasi ton luminat si deschis, aceeasi fundamentare a ideilor pe experienta de duhovnic si aceeasi abordare profund teologica cu care parintele ne-a obisnuit si ne-a cucerit in celelalte scrieri ale dansului publicate pana acum la noi.

Cei, insa, care sunt la primul contact, trebuie sa stie ca aceasta nu este o carte care isi doreste sa trateze exhaustiv o noua metoda sau o reteta sigura de a creste copii. Avand in vedere mai ales faptul ca omiliile pe aceasta tema au prin excelenta un caracter oral, discursul parintelui nu este unul sistematic, unul dupa care s-ar putea „lua notite”, cum sunt cele bazate exclusiv pe psihologia si pedagogia lumeasca. Mai mult decat un cumul de informatie, ceea ce isi doreste autorul sa ne ramana dupa terminarea acestei carti este o viziune unitara a conceptului de educatie a copiilor, un mod de abordare si cateva premise care vor ajuta pe parinti sa se descurce in cele mai diverse situatii.

Cititorul va observa, asadar, faptul ca nu exista o impartire stricta pe capitole, si chiar ca autorul se va repeta de fiecare data cand este vorba despre o idee sau concept pe care le considera de o importanta foarte mare.

Specificaţii

 • Editor: Bizantina
 • ISBN: 9786068112138
 • An aparitie: 20 Ianuarie 2011
 • Numar pagini: 185
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Iulia Popescu 23-01-2014
  5 din 5 stele
  Copiii vor face sau vor crede ceea ce vor face sau vor spune parintii

  De multe ori pierdem din vedere ca noi suntem modelul pentru educatia copilului. Ii dam o gramada de sfaturi dar nu ii aratam si prin fapte cum trebuie sa se comporte. Din acest motiv copilul nu se comporta cum se cuvine. Citi cartea Parinti si copii si veti vedea ca suntem datori sa fim atenti cand ies copiii din casa si cand se intorc, unde se duc si cu cine se intovarasesc. Daca nesocotim aceste indatoriri, vom da raspuns in fata lui Dumnezeu.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor