Parintele Arsenie Boca mangaietorul celor necajiti - Carti.Crestinortodox.ro

Parintele Arsenie Boca mangaietorul celor necajiti

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
12,00Lei
In stoc

Părintele Arsenie Boca îşi continuă misiunea în lume chiar dacă a plecat la Domnul de mai bine de 25 de ani. Aşa se face că zeci de mii de oameni așteaptă la coadă în fiecare sfârşit de săptămână, indiferent de vremea de afară.

Descriere

Parintele Arsenie Boca mangaietorul celor necajiti

Părintele Arsenie Boca îşi continuă misiunea în lume chiar dacă a plecat la Domnul de mai bine de 25 de ani.

Avalanşa de pelerini care se pornește, săptămână de săptămână, la mormântul Sfântului de la Prislop este una dintre dovezile care atestă faptul că Părintele Arsenie a ajuns în casele şi mai ales în inimile a tot mai mulți români, mulţi dintre aceştia simţind nevoia să-i mulţumească personal, venind la “mormântul cald” din Ţara Hațegului pentru a-i cere Părintelui să mijlocească la Domnul pentru necazurile lor.

Aşa se face că zeci de mii de oameni așteaptă la coadă în fiecare sfârşit de săptămână, indiferent de vremea de afară, lucru care nu face decât să împlinească vorbele Părintelui din timpul vieţii: “Va lua ţara foc de la Prislop”.

Specificaţii

 • Editor: Ortodoxia
 • ISBN: 9786069374191
 • An aparitie: 05 Mai 2015
 • Numar pagini: 108
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Relu Nedelcov 06-05-2015
  5 din 5 stele
  Parintele Arsenie Boca

  Părintele Arsenie Boca îşi continuă misiunea în lume chiar dacă a plecat la Domnul de mai bine de 25 de ani. Avalanşa de pelerini care se porneşte, săptămână de săptămână, la mormântul Sfântului de la Prislop este una dintre dovezile care atestă faptul că Părintele Arsenie a ajuns în casele şi mai ales în inimile a tot mai mulţi români, mulţi dintre aceştia simţind nevoia să-i mulţumească personal, venind la "mormântul cald" din Ţara Haţegului pentru a-i cere Părintelui să mijlocească la Domnul pentru necazurile lor. Aşa se face că zeci de mii de oameni aşteaptă la coadă în fiecare sfârşit de săptămână, indiferent de vremea de afară, lucru care nu face decât să împlinească vorbele Părintelui din timpul vieţii: "Va lua ţara foc de la Prislop".

  Am fost şi eu recent, la mijlocul lui martie 2015, la mormântul Părintelui Arsenie, pentru a-i mulţumi că mi-a oferit atâtea binecuvântări, iar ceea ce am văzut şi simţit (din nou) m-a uimit, căci nu credeam că o să văd atâta lume într-o duminică obişnuită. Deşi am stat peste trei ore la coadă până să ajung la mormânt, oboseala aproape că n-am simţit-o, iar o bucurie mi-a inundat inima, stare care m-a urmărit multe zile după aceea.

  Tot din acest pelerinaj relatez şi "întâmplarea" de a avea cu noi în microbuz un călugăr de la Mănăstirea Lainici, pe care l-am luat de la Mănăstirea Nicula şi care dorea să ajungă la mormântul Părintelui Arsenie. Cu toate că părea în vârstă, când a început să ne vorbească am realizat că prezenţa lui printre noi nu era deloc întâmplătoare. Bătrânul monah a pus accent pe ceea ce punea şi Părintele Arsenie: spovedanie şi împărtăşanie, repetând că e necesar să ne spovedim cât mai des. Aveam să ne reîntâlnim cu dânsul în marea de oameni de la Prislop (ne despărţisem de el la Mănăstirea Sădinca, în judeţul Sibiu), realizând că Părintele Arsenie l-a rugat pe Dumnezeu să ne trimită o astfel de "companie", ca să ne aducem aminte de necesitatea curăţirii sufletului prin Sfintele Taine.

  Vom regăsi în paginile de mai jos câteva mărturii în care oamenii vorbesc despre arătarea Părintelui Arsenie Boca în carne şi oase, chiar dacă nu evidentă la prima vedere, lucru care nu face decât să reconfirme că avem un mare sfânt ocrotitor în persoana Părintelui.
  Vlad Herman, martie 2015

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor