Pacatele parintilor si bolile copiilor - Carti.Crestinortodox.ro

Pacatele parintilor si bolile copiilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
15,00Lei
In stoc

Lucrarea de fata este orientata in primul rand catre cititorii care vin la Dumnezeu nu cu inima, ci cu ratiunea. Acestia se straduie sa analizeze in mod critic propria persoana si viata pe care au dus-o, sa inteleaga sursele duhovnicesti ale...

Descriere

Pacatele parintilor si bolile copiilor

Foarte mulţi dintre noi se întorc pentru prima dată spre Dumnezeu atunci când li se agravează starea de sănătate sau sănătatea rudelor. Boala îl împinge pe om să îşi revizuiască sistemul de valori şi cunoştinţele despre sine. Această afirmaţie este valabilă mai ales în privinţa bolii şi a morţii unui copil.
K.V. Zorin scrie despre legătura din­tre comportamentul părinţilor şi starea sănătăţii copiilor, despre suferinţele lor care urmează păcatelor părinteşti, anali­zea­ză în lumina credinţei ortodoxe diferi­te situaţii de viaţă, se străduie să prevină asupra greşelilor care pot surveni în prac­tică. Astfel cititorul va afla un bun prilej de meditaţii cu privire la multe din­tre problemele sale.

Traducere din limba rusa de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731360133
 • An aparitie: 18 Iunie 2007
 • Numar pagini: 184
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Diana Vasiu 29-01-2014
  5 din 5 stele
  Radacina pacatului

  Cand o persoana are de suportat multe suferinte, se spune despre ea ca plateste pentru pacatele parintilor. Sfintii Parinti spun ca daca parintii au depus efortul sa se indumnezeiasca, le transmit copiilor o natura umana mai slefuita. Dar de aici si pana la afirmatia ca platim pentru pacatele parintilor e cale lunga. Cartea “Pacatele parintilor si bolile copiilor” arata in ce consta radacina pacatului.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor