Ovidiu Bojor. Omul care a cucerit varfurile. Principii de vindecare fizica, mentala si spirituala - Carti.Crestinortodox.ro

Ovidiu Bojor. Omul care a cucerit varfurile. Principii de vindecare fizica, mentala si spirituala

Fii primul care adauga o recenzie!
29,00Lei
In stoc

Veti gasi in povestea vietii lui Ovidiu Bojor relatari din vremea anexarii Ardealului de Nord, povesti din timpul razboiului, care-a dus - in cele din urma - la distrugerea spirituala a fiintei, precum si povestea de iubire dintre Ovidiu si Mioara...

Descriere

Ovidiu Bojor. Omul care a cucerit varfurile. Principii de vindecare fizica, mentala si spirituala

Veti gasi in povestea vietii lui Ovidiu Bojor relatari din vremea anexarii Ardealului de Nord, povesti din timpul razboiului, care-a dus - in cele din urma - la distrugerea spirituala a fiintei, precum si povestea de iubire dintre Ovidiu si Mioara Bojor, care-i un model pentru ceea ce ar trebui sa fie cuplul si uniunea prin dragostea adevarata dintre barbat si femeie. De asemenea, veti gasi note de calatorie din lumea larga: din India, din Nepal, din Africa, din Romania, impresii si descrieri ale unor peisaje incantatoare, care ar putea sa va inspire pentru viitoarele dumneavoastra calatorii prin lume, precum si relatarea primei expeditii romanesti in Himalaya si cucerirea varfului de peste 7000 de metri, Gurja Himal, o performanta care va ramane inscrisa in istorie.

Nu in ultimul rand veti afla lucruri interesante despre cercetarile academicianului Ovidiu Bojor si despre cum se facea candva o teza de doctorat, cum veti gasi o multitudine de sfaturi pentru viata, care va pot ajuta sa fiti mai sanatosi, sa traiti mai frumos si mai aproape de natura. Cartea contine si retete din plante, ceaiuri si medicamente din plante care poarta semnatura inventatorului lor, Ovidiu Bojor, precum si sfaturi pentru o viata spirituala care sa vina in ajutor sufletului omenesc.


Ovidiu Bojor a cucerit varfurile: de la varfurile din Reghin la cele din Himalaya, de la varfurile fizice la cele… cucerite simbolic, precum recunoasterea stiintifica a puterii vindecatoare a plantelor, recunoasterea stiintifica a fortei vindecatoare ascunse in natura si recunoasterea existentei fiintei umane ca un intreg facut din suflet, spirit si trup... Despre toate acestea si despre multe altele veti citi in aceasta carte, care isi propune sa aduca in atentia dumneavoastra "modelul Ovidiu Bojor”, modelul de viata, modelul de iubire, modelul de daruire in aceasta viata, precum si modelul de cumpatare, care poate duce la succes si la longevitate.

Specificaţii

  • Editor: Dharana
  • ISBN: 9789738975934
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie