Modelarea video pentru copiii mici cu tulburari din spectrul autist - Carti.Crestinortodox.ro

Modelarea video pentru copiii mici cu tulburari din spectrul autist

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Abilitățile care pot fi predate prin intermediul modelării video sunt diverse: sporirea atenției, interacțiunea cu alți copii, îmbrăcatul sau jocul creativ. Autoarele prezintă trei strategii – modelarea video de bază, auto-modelarea video și modelarea...

Descriere

Modelarea video pentru copiii mici cu tulburari din spectrul autist

Abilitățile care pot fi predate prin intermediul modelării video sunt diverse: sporirea atenției, interacțiunea cu alți copii, îmbrăcatul sau jocul creativ. Autoarele prezintă trei strategii – modelarea video de bază, auto-modelarea video și modelarea video de tip punct-de-vedere – alături de studii de caz detaliate, care demonstrează fiecare tehnică în parte.

„Ca psihopedagog special și specialist în autism, consider că volumul de față este un material didactic extrem de valoros. Are un format prietenos, ușor de citit, și propune o multitudine de strategii practice, care pot fi utilizate imediat, fără multă pregătire prealabilă. Am utilizat modelarea video pentru a preda abilități individuale, dar și rutine colective, iar rezultatele sunt impresionante.” (Christina Reynolds, specialist în autism, Prior Lake-Savage Area Schools, Minnesota)

Tradus de Elena Butușină-Cărbunaru

Specificaţii

  • Editor: Frontiera
  • ISBN: 9786069337158
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2015
  • Numar pagini: 160
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie