Merele cad in cer - Carti.Crestinortodox.ro

Merele cad in cer

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Continuăm seria volumelor referitoare la Transurfing, un enigmatic aspect al realității, care a stârnit vii emoții în rândurile dumneavoastră. În volumul anterior spuneam că puteți să gestionați realitatea dacă reușiți să vă debarasați de iluzia...

Descriere

Merele cad in cer

Continuăm seria volumelor referitoare la Transurfing, un enigmatic aspect al realității, care a stârnit vii emoții în rândurile dumneavoastră. În volumul anterior spuneam că puteți să gestionați realitatea dacă reușiți să vă debarasați de iluzia imaginii duale. În acest volum veți afla cum trebuie să procedați.
Când vă treziți din somn la realitate, vă smulgeți practic din cursul evenimentelor și vă aflați în centrul unui uriaș caleidoscop care se rotește încet, luminând pe rând fațete ale realității. Dumneavoastră sunteți parte a acestei realități și, în același timp, existați separat, independent. În același mod sunteți conștient de propria „izolare” când, trezindu-vă din somn, înțelegeți că acum somnul depinde de dumneavoastră, nu dumneavoastră de el.
Energia gândului este capabilă să materializeze – în anumite condiții – un sector sau altul din spațiul variantelor. Aflându-vă în acea stare, care în Transurfing se numește unitatea dintre suflet și rațiune, se naște în dumneavoastră o forță tainică – intenția exterioară. Cei care au experimentat Transurfingul, relatează cu uimire cum, în mod inexplicabil, gândurile lor devin realitate, iar realitatea se schimbă pur și simplu sub ochii lor.
De exemplu, cei din jur încep, nu se știe de ce, să vă privească cu mai multă simpatie. Ușile, care până acum păreau închise fără nicio speranță, vi se deschid. În același timp, puteți să observați fenomene ciudate: decorurile își schimbă nuanțele, iar realitatea face cercuri, precum apa. Stratul dumneavoastră de lume își recapătă prospețimea: înghețata are același gust ca în copilărie, iar speranțele vă entuziasmează ca în tinerețe. Dar cel mai important lucru este senzația de libertate interioară – privilegiul de a trăi conform propriului crez.
Oricât vi s-ar părea de ciudat, nu este nimic mistic la mijloc; totul este real. De aceea, dacă verificați în practică tot ceea ce citiți, țineți-vă bine să nu rămâneți perplecși din pricina uimirii și a extazului.


 

Specificaţii

  • Editor: Dharana
  • ISBN: 9789738975811
  • An aparitie: 05 Septembrie 2017
  • Numar pagini: 176
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie