Marturie pentru cei ce infrunta boala. Mostenirea lui Lynette - Carti.Crestinortodox.ro

Marturie pentru cei ce infrunta boala. Mostenirea lui Lynette

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Carte vorbeste despre un om care din multe puncte de vedere este un simbol.Lynette era mama, americanca convertita la Ortodoxie, misionara intr-o tara tumultuoasa, Albania.Avem ocazia sa vedem o perspectiva cu totul aparte asupra acestei boli.

Descriere

Marturie pentru cei ce infrunta boala. Mostenirea lui Lynette

Aceasta carte vorbeste despre un om care din multe puncte de vedere este un simbol: Lynette Katherine Hoppe. Lynette era mama, americanca convertita la Ortodoxie, misionara intr-o tara tumultuoasa, est-europeana: Albania. Peste toate acestea insa, viata i-a fost marcata de profunda ei traire si valorificare a credintei in lupta impotriva unei boli ce infricoseaza tot mai mult vremurile noastre: cancerul.

Avem ocazia sa vedem o perspectiva cu totul aparte asupra acestei boli. Lynette s-a confruntat frumos cu suferinta, cu moartea, si a lasat in urma o mostenire si mai frumoasa. Multi din cei ce vor citi aceasta carte, fie ei sanatosi sau bolnavi, vor afla ca, dincolo de grozavia acestei boli foarte greu curabile, exista speranta: daca nu cea a vindecarii, atunci cea a transformarii suferintei in ceva vindecator de suflet, pentru ca in ea salasluieste adanca si buna ratiune dumnezeiasca. Lynette a stiut sa scoata tot binele din cancer, acceptandu-l si facand din el o misiune: mai intai de toate misiunea schimbarii propriului ei suflet, a apropierii sporite de Dumnezeu si a marturisirii credintei. Moartea ei nu a facut decat sa intareasca cuvintele: „Hristos a inviat!”

Cartea ii va imbogati pe cititorii ei in masura in care acestia vor afla in ea un izvor de viata vie: curaj si iluminare pentru cei aflati sub imperiul bolii, alinare si intarire pentru apropiatii lor, reflectie si bucurie pentru cei care stiu de cancer doar din auzite. Fiecare va culege ceea ce va intelege si-i va fi de folos mai departe. Ea ne-a aratat insa ca, paradoxal, si despre cancer se poate vorbi frumos…

Specificaţii

  • Editor: De Suflet
  • ISBN: 9789738796782
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2011
  • Numar pagini: 344
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie