Mantuirea in viata de familie - Carti.Crestinortodox.ro

Mantuirea in viata de familie

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 3 recenzii ale clientilor
12,00Lei
In stoc

Volumul de fata isi propune sa reuneasca in paginile sale scrisorile Sfantului Teofan Zavoratul cu privire la viata familiei crestine. Patrunderea spirituala a marelui dascal al Bisericii se vadeste cu stralucire in aceste texte, rezultat al...

Descriere

Mantuirea in viata de familie

Volumul de fata isi propune sa reuneasca in paginile sale scrisorile Sfantului Teofan Zavoratul cu privire la viata familiei crestine. Patrunderea spirituala a marelui dascal al Bisericii se vadeste cu stralucire in aceste texte, rezultat al comunicarii vii si iubitoare dintre sfant si fiii sai duhovnicesti. Scrise intr-un limbaj placut si accesibil, ele constituie un excelent indreptar pentru familiile ce navigheaza prin furtunile acestei vieti.

Traducere din limba rusa de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731363257
 • An aparitie: 28 Noiembrie 2012
 • Numar pagini: 128
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 3 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 3 din 3 recenzii ale clientilor
 • CrestinOrtodox.ro 10-10-2014
  5 din 5 stele
  DESPRE PRIVITUL LA FEMEI

  Nu ştiu dacă este sfârşit ispitelor ce vin de la vederea şi ascultarea femeilor. Atracţia faţă de femei ne este pusă în fire. Ca atare, cred că dacă nu-ţi vine să vomiţi când vezi femei, ci se întâmplă chiar pe dos, încă nu e nici un păcat... Păcatul începe de la poftire - iar de poftire se poate fugi întotdeauna. Fireşte, este mai bine să nu vezi femei şi să nu stai de vorbă cu ele, dar nu se poate. Prin urmare, este nevoie de răbdare, de trezvie, de pază a inimii şi de luptă cu sine. Domnul este aproape! Cuviosul Ioan Colov spune: „Când se apropie fiara, mă sui în copac." La Domnul trebuie să scăpăm...

 • Lazar Vlase 20-06-2014
  5 din 5 stele
  Handicapatii si cei nebotezati

  "Handicapaţii psihic sunt handicapaţi numai pentru noi, nu pentru sine şi nu pentru Dumnezeu. Duhul lor se dezvoltă pe o cale aparte. Poate că noi, cei „înţelepţi", ne vom vădi mai prejos decât handicapaţii. Iar copiii sunt îngeri ai lui Dumnezeu cu toţii. Cei nebotezaţi, la fel ca toţi cei aflaţi în afara credinţei, trebuie încredinţaţi milostivirii lui Dumnezeu. Ei nu sunt fii vitregi şi fiice vitrege pentru Domnul. Ca atare, El ştie ce şi cum şi în ce privinţă să rânduiască pentru ei. Mare este adâncul căilor lui Dumnezeu!

  Asemenea probleme ar trebui să dezlegăm dacă am avea datoria de a veghea asupra tuturor şi de a-i rândui pe toţi. Iar întrucât această datorie n-a fost pusă asupra noastră, să lăsăm grija pentru ei Celui ce poartă grija tuturor. Noi trebuie să ne mântuim sufletul propriu.
  Vrăjmaşul şi pierzătorul de suflete caută să piardă prin grija de mântuirea altora sufletul căruia îi insuflă asemenea gânduri. Sfântul Antonie cel Mare cugeta odată la lucrurile acestea, dar îngerul Domnului i s-a arătat zicând: „Antonie! Ia aminte la tine însuţi, iar acestea nu sunt treaba ta." (Teofan Zavoratul)

 • Maria Florescu 02-02-2014
  5 din 5 stele
  Mantuirea nu are retete

  Nu exista retete pentru mantuire. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi este diferit. Dupa cum fiecare boala are nevoie de medicamentul potrivit, la fel si fiecare familie are nevoie de anumite sfaturi pentru o viata bine placuta lui Dumnezeu. Cartea "Mantuirea in viata de familie" nu e un manual de retete. Dar o Doamne cate cuvinte vii sunt in ea.

Afiseaza 3 din 3 recenzii ale clientilor