Maica Domnului in cultul divin ortodox si in cultura romana (poezia culta) - Carti.Crestinortodox.ro

Maica Domnului in cultul divin ortodox si in cultura romana (poezia culta)

Fii primul care adauga o recenzie!
44,00Lei
In stoc

Despre Maica Domnului s-a scris deosebit de mult, considerăm că încă mai sunt teme de importanță care-și așteaptă timpul potrivit și oamenii pricepuți care să scrie despre ele. În această cheie se înscrie și tema despre Maica Domnului în cultul divin orto

Descriere

Maica Domnului in cultul divin ortodox si in cultura romana (poezia culta)

Despre Maica Domnului s-a scris deosebit de mult, considerăm că încă mai sunt teme de importanță care-și așteaptă timpul potrivit și oamenii pricepuți care să scrie despre ele. În această cheie se înscrie și tema despre Maica Domnului în cultul divin ortodox și în cultura română (poezia cultă) încredințată spre cercetare părintelui Arhimandrit Mihail Daniliuc, egumenul Schitului Vovidenia al Marii Lavre a Neamțului, aflat, așa cum inspirat s-a spus, în Poiana Liniștii. I-a venit timpul acestei teme pentru că s-a găsit omul potrivit.

Părintele Mihail, teolog profund, matur în gândire și iscusit în lucrare, condeier experimentat, cu multe scrieri și publicații la activ, apreciate, pe drept, de cititorii rafinați și cu discernământ, având evlavie curată, sinceră, statornică și mereu înmulțită la Maica Domnului, ocrotitoarea schitului pe care dânsul îl păstorește, este omul potrivit și cu priceperea necesară pe care tema l-a așteptat, l-a căutat și l-a găsit. De fapt, văzând rezultatele muncii, cred că s-au așteptat, s-au căutat și s-au găsit reciproc. E greu de spus dacă tema a fost croită pentru om sau, invers, omul a fost croit pentru temă.

Pr. Prof. Univ. Dr. Viorel SAVA

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN:
  • An aparitie: 18 Octombrie 2021
  • Numar pagini: 409
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie