Lasati-va in grija lui Dumnezeu. Marturii despre Parintele Arsenie Boca - Carti.Crestinortodox.ro

Lasati-va in grija lui Dumnezeu. Marturii despre Parintele Arsenie Boca

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Oricare dintre mărturiile acestui volum e o rană pentru tăcerile celorlalți, mulți, care refuză cu ostentație reperele unei dialectici proprii comuniunii cu Sfinții și, cu necesitate, a comuniunii unii cu ceilalți.

Descriere

Lasati-va in grija lui Dumnezeu. Marturii despre Parintele Arsenie Boca

Oricare dintre mărturiile acestui volum e o rană pentru tăcerile celorlalți, mulți, care refuză cu ostentație reperele unei dialectici proprii comuniunii cu Sfinții și, cu necesitate, a comuniunii unii cu ceilalți. De aceea convorbirile, interviurile din această carte sunt încă o încercare de a proba modul în care Dumnezeu iubește Neamul acesta, dăruindu-i oameni providențiali, vectoriali. Am întâlnit, și de această dată, ucenici ai Părintelui Arsenie care poartă în sine aceea gingășie și candoare ultimativă a întâlnirii cu Sfinții. Fie că sunt slujitori ai Sfintelor Altare sau își fac ascultarea în deplină miresie cu Hristos Domnul (maicile de la Tismana, de pildă), fie că sunt credincioși care își lucrează mântuirea într-o discreție pilduitoare în comunitățile din care fac parte (din diferite zone ale țării), glasul lor conjugat împarte viața fiecăruia dintre ei în două etape fundamentale: înainte și după întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca.
Unii oameni sunt sau au fost recunoscuți de Biserică drept sfinți. Alții... merită să fie. Însă lucrarea lor e întotdeauna dependentă și de disponibilitatea nostră sinceră, responsabilă, de a știi să prețuim darul lui Dumnezeu.

Romeo Petrașciuc

Specificaţii

  • Editor: Agnos
  • ISBN:
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie