La masa cu acrobatii - Carti.Crestinortodox.ro

La masa cu acrobatii

Fii primul care adauga o recenzie!
33,00Lei
In stoc

La masa cu acrobatii, o carte in care se jongleaza cu versuri si retete fanteziste, este culmea creativitatii culinare. Bucatarul circului prezinta pe rand meniul, preferintele, restrictiile alimentare sau, pur si simplu, mofturile artistilor de la circ:

Descriere

La masa cu acrobatii

Nu stiu sa fac roata si am rau de inaltime.
Nici clovn nu as putea fi, nu jonglez cu agerime.
Dar lasa-ma-n bucatarie si cred ca nu vei regreta.
Hai sa iei masa la circ.
Pe toti ii poti invita.

Cu ce hranesti o familie de acrobati pentru a o mentine in forma?
Dar pe domnisoara care inghite flacari si care are o slabiciune pentru sosul iute?
Sau pe leul cel gurmand?
Cum il multumesti pe omul-ghiulea care mananca atatea dulciuri de nu mai incape in tun?
Afla ce mananca acesti artisti pentru a putea jongla, zbura si distra publicul- mesele pregatite de neobositul lor bucatar!
Poeziile acestui bucatar inspirat dezvaluie, incantator si amuzant, cateva dintre secretele nebanuite ale circului.
Bucura-te de un spectacol fantzist al vietii la circ, dar sa stii ca s-ar putea sa ti se faca foame!

La masa cu acrobatii, o carte in care se jongleaza cu versuri si retete fanteziste, este culmea creativitatii culinare. Bucatarul circului prezinta pe rand meniul, preferintele, restrictiile alimentare sau, pur si simplu, mofturile artistilor de la circ: Maestrul de Ceremonii este prea ocupat sa stea la masa – ca mai toti parintii de astazi – si isi tine gustarea in palarie; Atletul este nostalgic dupa bucataria traditionala a bunicii; Jonglorul e ca un bebelus din farfuria caruia zboara mancarea; Gemenele Contorsioniste prefera meniurile frantuzesti; Echilibrista are nevoie de o dieta stricta; Clovnul tine la eticheta servirii mesei; Lena Balerina si Saltimbanca Angelina isi iau cu grija gustarile frugale; iar Omul-Ghiulea este asa de gurmand, incat devine chiar ajutor de bucatar.

Printre deserturi amuzante, versuri condimentate si rime delicioase, La masa cu acrobatii lasa gura apa cititorilor mici si mari. Dupa o asemenea lectura, orice fel de mancare are gust de festin si se va consuma garantat pana la ultima firimitura. (Sanda Watt)

Kate Hosford a studiat literatura si filozofie. A lucrat ca invatatoare si ilustratoare, iar acum este autoarea a patru carti pentru copii: Eu si infinitul, Marele coc, Mare petrecere de ziua mea, La masa cu acrobatii.

Cosei Kawa ilustreaza carti pentru copii si este profesara de ilustratie la Universitatea din Kioto, Japonia. A semnat carti alaturi de autori din intreaga lume si ii place sa se joace, in imaginile pe care le creeaza, cu diverse tehnici, materiale si mijloace creative.

Sanda Watt a studiat literatura si limbi straine. Pentru ca ii place sa citeasca si sa scrie, sa asculte si sa vorbeasca, s-a facut traducatoare. Pentru ca cel mai mult iubeste copiii si parintii, scrie si traduce anume pentru ei, norocoasa ca imbina atat de fericit viata profesionala si pasiunea personala.

Ilustratii de Cosei Kawa

Specificaţii

  • Editor: Lizuka Educativ
  • ISBN: 9786068714240
  • An aparitie: 23 August 2016
  • Numar pagini: 40
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 23 x 28 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie