Invataturi despre Taina Casatoriei - Carti.Crestinortodox.ro

Invataturi despre Taina Casatoriei

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
25,00Lei
In stoc

Problemele abordate in noua carte a arhimandritului Rafail Karelin, parinte cu zeci de ani de experienta in asceza si indrumare duhovniceasca, ne vizeaza pe fiecare dintre noi. De aceea, speram ca numeroasele intrebari cuprinse in ea

Descriere

Invataturi despre Taina Casatoriei

Problemele abordate in noua carte a arhimandritului Rafail Karelin, parinte cu zeci de ani de experienta in asceza si indrumare duhovniceasca, ne vizeaza pe fiecare dintre noi. De aceea, speram ca numeroasele intrebari cuprinse in ea, fiecare din ele continand o durere reala, un strigat al sufletului, dar si raspunsurile intelepte, pline de iubire, ale parintelui Rafail, nu ii vor lasa indiferenti pe cititorii nostri, ci le vor da tarie si intelepciune pentru a rezolva numeroasele probleme care se intalnesc in oricare casnicie.

Fie ca aceasta carte sa devina mangaiere si pavaza pentru aceia care au ales calea vietii de familie sau doar se pregatesc sa paseasca pe acest drum!

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731363783
 • An aparitie: 20 Ianuarie 2013
 • Numar pagini: 320
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Vladimir 21-02-2014
  5 din 5 stele
  O adevarata imagine a ceea ce inseamna casatoria

  Familia crestina se confrunta astazi cu numeroase situatii nefiresti, care nu fac altceva decat sa o destabilizeze si sa o subjuge. Cartea Invataturi despre Taina Casatoriei ne descopera ca aceasta taina este una a iubirii. Parintele Dumitru Staniloae spune: "Doi tineri care se iubesc si se iubesc fara a fi ajuns la nivelul mai coborat al placerilor trupesti vad, fiecare din ei, taina celuilalt. Si cred ca nici unul dintre ei n-ar voi sa-l defineasca pe celalalt. Celalalt ramane un mister nedefinit si infinitul se intinde dincolo de marginile lumii acesteia, se intinde pana la Dumnezeu. Atunci probabil ca, implicit, cei doi tineri, care sunt intr-o iubire curata, traiesc intr-un fel prezenta negraita a lui Dumnezeu intre ei".

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor