In ce conditii ne putem impartasi? - Carti.Crestinortodox.ro

In ce conditii ne putem impartasi?

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

In linii mari, Dumnezeu intervine in viata noastra prin Cuvantul Sau, prin dezlegarea de pacate data de preotul sau, prin diversele slujiri consacrate ale membrilor Bisericii Lui, prin iradierea energiilor divine ale Harului Sau multiform.

Descriere

In ce conditii ne putem impartasi?

In linii mari, Dumnezeu intervine in viata noastra prin Cuvantul Sau, prin dezlegarea de pacate data de preotul sau, prin diversele slujiri consacrate ale membrilor Bisericii Lui, prin iradierea energiilor divine ale Harului Sau multiform, sar mai presus de toate prin impartasirea euharistica.

Cartea de fata reprezinta un scurt dar valoros manuscris al parintelui arhimandrit Benedict Ghius care trateaza o tema foarte importanta, si anume aceea a conditiilor in care se poate impartasi un crestin ortodox, fie ca este cleric, fie mirean. Publicarea acestui manuscris s-a realizat cu convingerea ca este foarte necesar in perioada aceasta, care se caracterizeaza printr-o evidenta inmultire a numarului crestinilor care vin la Sfanta Impartasanie, dar si printr-o revenire a crestinilor la practica unei mai frecvente impartasiri. Prin studiul realizat, parintele Benedict accentueaza nu cat de des ne impartasim, ci in ce conditii ne putem impartasi, sau daca suntem pregatiti sa ne impartasim. Conditiile acestea nu trebuie privite exterior si juridic, ci trebuie intelese ca privind starea de pregatire a crestinului necesara unui eveniment atat de important ca cel al impartasirii cu Sfintele Taine. (Pr. prof. Constantin Coman)

Specificaţii

  • Editor: Bizantina
  • ISBN: 9789739492348
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2005
  • Numar pagini: 31
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie