Iacarii acrobati - Carti.Crestinortodox.ro

Iacarii acrobati

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

Cine sunt cei care sfidează înălţimile şi uimesc la spectacolele aviatice? De câtă muncă şi dăruire e nevoie pentru uluitoarele acrobaţii care redesenează cerul? Ne-o spun chiar ei, Iacării Acrobați, membrii singurei echipe independente de acrobație...

Descriere

Iacarii acrobati

Cine sunt cei care sfidează înălţimile şi uimesc la spectacolele aviatice? De câtă muncă şi dăruire e nevoie pentru uluitoarele acrobaţii care redesenează cerul? Ne-o spun chiar ei, Iacării Acrobați, membrii singurei echipe independente de acrobație aeriană din România.
Pentru aceşti maeştri ai aerului, perfecţiunea şi precizia absolută sunt deopotrivă năzuinţe și condiţii ale supravieţuirii. La originea neobişnuitului lor curaj e o cauză uşor de bănuit: fascinaţia pentru zbor. Însoţită în permanenţă, desigur, de multă adrenalină şi de vuietul acelui pericol care pândeşte orice clipă de neatenţie.
Povestea lor este una a iniţierii, a visurilor împlinite, dar şi una a sacrificiilor necesare atingerii idealurilor. Aripile lor: Yak-52 TW, fabricate în România. Deviza lor: Totul pentru zbor! Totul pentru acest vechi vis al umanităţii pe care, cu multă îndrăzneală, l-au transformat într-o adevărată artă.
Povestea Iacărilor Acrobați are două dimensiuni. Una personală, aceea a traseului iniţiatic pe care membrii grupului l-au parcurs de la descoperirea aspiraţiilor legate de zbor până la împlinirea acestora. Cealaltă dimensiune constă în descrierea motoarelor şi a elicelor Yak-urilor 52 TW, avioanele de producţie românească pe care le pilotează, dar şi în descrierea măiestriei necesare zborului acrobatic în formație. În plus, fotografiile realizate la spectacolele aviatice, care întregesc povestea, demonstrează cât de spectaculoasă este arta acrobațiilor aeriene.

Specificaţii

  • Editor: Curtea Veche
  • ISBN: 9786065889583
  • An aparitie: 27 Mai 2017
  • Numar pagini: 156
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 22 x 22 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie