Ferdinand I. Cuvant pentru intregirea neamului romanesc - Carti.Crestinortodox.ro

Ferdinand I. Cuvant pentru intregirea neamului romanesc

Fii primul care adauga o recenzie!
31,00Lei
In stoc

Regele Ferdinand si rolul sau in istoria nationala constituie o tema de cercetare generoasa in privinta sensurilor, desigur, temerara prin riscurile si amploarea ei. Oricum, ea este inca insuficient urmarita si abordata de catre specialisti, desi subiectu

Descriere

Ferdinand I. Cuvant pentru intregirea neamului romanesc

O insusire a regelui Ferdinand a ramas nestiuta: smerenia sufleteasca inaintea puterilor supra-omenesti in care credea cu toata puterea unei inalte si nobile constiinti.

N. Iorga

Regele Ferdinand si rolul sau in istoria nationala constituie o tema de cercetare generoasa in privinta sensurilor, desigur, temerara prin riscurile si amploarea ei. Oricum, ea este inca insuficient urmarita si abordata de catre specialisti, desi subiectul pe care-l acopera trebuie de urgenta integrat atat intr-o riguroasa si severa expunere de muzeu, cat si in sintezele de istorie.

Volume de documente ca acesta de fata suplinesc intr-o oarecare masura rostul de a-i lumina mai bine pe aceia care stau in intimitatea faptelor de prim rang, a marilor decizii, cunoscand uneori, alteori chiar inraurind mecanismul si actiunea acestora. Formele de adresare oficiala catre grupuri sociale sau inalte personalitati militare, diplomatice, stiintifice, academice, universitare, apartinand culturii, in imprejurari exceptionale pentru viata publica, readuc marturia rigorilor si etichetei unui anume timp.

Specificaţii

  • Editor: Paideia
  • ISBN: 9786067482102
  • An aparitie: 16 Iulie 2018
  • Numar pagini: 280
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 9.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie