Everghetinos vol. 3 - editie bilingva - Carti.Crestinortodox.ro

Everghetinos vol. 3 - editie bilingva

Fii primul care adauga o recenzie!
57,00Lei
In stoc

Everghetinos-ul este o lucrare in care s-a pus muta dragoste. Fara indoiala dragoste pentru cartea insasi, care rezuma ca putine altele cugetul Parintilor Bisericii drept-credincioase.

Descriere

Everghetinos vol. 3 - editie bilingva

Everghetinos, vol. 3, editie bilingva 2016 - Sfanta Mare Manastire Vatopedi
Volumul 3. Cartea a II-a (Temele 1-25)

Viata Parintilor de altadata si cuvintele pe care le-au lasat ca mostenire ucenicilor constituie hrana esentiala cu care crestinul dobandeste putere pentru a ramane in Hristos, prin Euharistie, a-L interioriza, prin rugaciune, si a-L urma, prin starea de jertfa.

Culegerea duhovniceasca Everghetinos se inscrie in acest demers al Bisericii de a oferi painea cea spre fiinta si apa cea vie celui aflat pe cale. Cel de-al treilea volum din colectie ofera crestinului gand bun legat de slujiri, de sfintele slujbe, de rugaciune, de post, de priveghere, fara de care nu poate exista viata duhovniceasca reala. Smerita cugetare aratata indeosebi in intelegerea izvorului nesecat de putere pe care il primeste omul prin acceptarea

si chiar cautarea necinstirii, a ocarii si a desconsiderarii din partea lumii constitutie, de asemenea, preocuparea Parintilor prezenti prin cuvintele lor in acest volum.

Chiar daca logica acestei lumi nu poate primi o asemenea abordare, faptul ca mai sunt oameni care cred in inaltimea gandului smerit, in bogatia saraciei, in slava care izvoraste din necinstire si ocara arata ca mai exista elemente de echilibru in lume, ca nedejdea nu ne-a parasit.

- din Cuvantul inainte, al IPS Teofan, Mitropolitul Modovei si Bucovinei

Specificaţii

  • Editor: Bizantina
  • ISBN: 9789607735942
  • An aparitie: 01 Mai 2016
  • Numar pagini: 379
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 18 x 25 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie