Eu si infinitul - Carti.Crestinortodox.ro

Eu si infinitul

Fii primul care adauga o recenzie!
33,00Lei
In stoc

Gabi Swiatkowska s-a nascut in Polonia, a studiat arta in America si traieste in Franta. A ilustrat peste 15 carti, la fel de extraordinare ca Eu si infinitul. Din cand in cand, lasa pictura sau desenul si devine cantareata, violoncelista si compozitoare

Descriere

Eu si infinitul

Cand m-am uitat in sus, m-am infiorat. Oare cate stele erau pe cer? Un milion? Un miliard? Oare infinit de multe?
M-am simtit dintr-o data foarte, foarte mica.
Cum as putea macar sa cuprind cu gandul ceva atat de mare, cum este infinitul?
Cand priveste cerul instelat, Uma se simte mereu foarte mica. Atunci, incepe sa se gandeasca la infinit. Oare infinitul este un numar care creste mereu? Este o pista de curse nesfarsita? Uma isi da seama curand ca modurile in care ne putem gandi la aceasta idee mareata sunt...infinite.

O perspectiva artistica exceptionala asupra puterii infinite pe care o are iubirea intergenerationala - in Kirkus Reviews
Surprinde superb imaginea subiectiva a infinitului prin cautarile intelepte si induiosatoare ale unei fetite. Este de un farmec infinit - Betsy Franco

Eu si infinitul este o carte pentru micul filozof din fiecare copil. Uma, fetita ale carei intrebari dau aici tonul discutiei se trezeste speriata de imensitatea cerului si de necuprinsul infinitului. De dimineata si pana seara, intoarce infinitul pe toate partile si incearca sa il imblanzeasca. Ba mai cere si ajutorul prietenilor, carora le adreseaza aceeasi intrebare: „La ce te gandesti cand spui infinit?” Si, cate personaje, tot atatea raspunsuri. Infinitul poate fi un numar nesfarsit, un simbol ca un opt culcat, o familie cu bunici, parinti, copii, nepoti, stranepoti si tot asa la nesfarsit. O singura intrebare cu foarte multe raspunsuri, unele simple, altele complexe, dar toate valabile si valoroase. Cel mai valoros este insa raspunsul personal. in final, micuta Uma reuseste sa cuprinda infinitul intr-o discutie cu bunica sa: „Am stiut pe loc – iubirea mea pentru ea era infinita.”

In incheierea cartii, Nota autoarei – o scurta investigatie printre copiii de gradinita si de scoala, pentru a afla cum privesc ei infinitul – este o invitatie la dezbatere, adresata fiecarui cititor. (Sanda Watt)

Kate Hosford a studiat literatura si filozofie. A lucrat ca invatatoare si ilustratoare, iar acum este autoarea a patru carti pentru copii: Eu si infinitul, Marele coc, Mare petrecere de ziua mea, La masa cu acrobatii.

Gabi Swiatkowska s-a nascut in Polonia, a studiat arta in America si traieste in Franta. A ilustrat peste 15 carti, la fel de extraordinare ca Eu si infinitul. Din cand in cand, lasa pictura sau desenul si devine cantareata, violoncelista si compozitoare pentru cvartetul de coarde din care face parte.

Sanda Watt a studiat literatura si limbi straine. Pentru ca ii place sa citeasca si sa scrie, sa asculte si sa vorbeasca, s-a facut traducatoare. Pentru ca cel mai mult iubeste copiii si parintii, scrie si traduce anume pentru ei, norocoasa ca imbina atat de fericit viata profesionala si pasiunea personala.

Ilustratii de Gabi Swiatkowska
 

Specificaţii

  • Editor: Lizuka Educativ
  • ISBN: 9786068714165
  • An aparitie: 21 August 2016
  • Numar pagini: 40
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 24 x 29 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie