Drumul spre cunoasterea de sine. Convorbiri despre viata duhovniceasca - Carti.Crestinortodox.ro

Drumul spre cunoasterea de sine. Convorbiri despre viata duhovniceasca

Fii primul care adauga o recenzie!
20,00Lei
In stoc

Aceasta carte este scrisa sub forma unor convorbiri intre duhovnic si ucenicii sau vizitatorii sai. Se cuvine sa spunem de la inceput: atat duhovnicul, cat si interlocutorii sai sunt persoane reale, nu inventate. Duhovnicul este insusi parintele...

Descriere

Drumul spre cunoasterea de sine. Convorbiri despre viata duhovniceasca

Discutand cu duhovnicul, vizitatorii il intreaba, isi exprima nedumeririle, polemizeaza, se manie, se supara, accepta, in cele din urma, unele lucruri, dar cel mai important e faptul ca primesc raspuns la intrebarile care ii nelinistesc. Probabil ca multe dintre ele reprezinta probleme care ii framanta și pe cititorii cartii de fata. De aceea, credem ca putini sunt cei care vor ramane fara folos citind-o. Celor care cauta adevarul le va ajuta, la fel cum i-a ajutat pe cei care au purtat aceste discutii cu autorul. Celor carora adevarul li s a descoperit ca viata in Hristos in Biserica Ortodoxa le va servi spre rezolvarea nedumeririlor de care se ciocneste inevitabil orice om rational imbisericindu-se și a caror inlaturare netezește calea urmarii lui Hristos.

Traducere din limba rusa de pr. Nicolae Cretu

Arhimandritul Rafail Karelin (n. 1931), cleric al Bisericii Ortodoxe Gruzine, fost profesor de slavona, istoria religiei si ascetica al Academiei Teologice din Tbilisi, fiu duhovnicesc al cunoscutilor stareti, schiarhimandritul Serafim Romantov (canonizat in 2010) si schiigumenul Sava Ostapenko, apropiat al Sfantului Zinovie, Mitropolitul de Tetri-Tkaro (canonizat in 2010), este unul dintre scriitorii de mare popularitate ai Ortodoxiei contemporane de limba rusa, autor a peste 30 de carti pe diverse teme duhovnicesti.

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731362892
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2012
  • Numar pagini: 248
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie